Innovatieve Klemmen Voor Roestvrijstalen Afvoer

Innovatieve klemmen voor roestvrijstalen afvoer

Onze “klem voor zwaluwstaartplaten” is een uitstekende keuze voor een snelle en stevige installatie van een douchegoot. De klemmen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met onze lineaire afvoeren en worden geplaatst in de groeven van een zogenaamde zwaluwstaartplaat. U kunt een douchegoot veilig en effectief monteren waarna het storten van de vloer kan plaatsvinden

Snelle en stevige montage

De klemmen zetten de afvoer op de gewenste locatie vast, terwijl u de hoogte steeds kan blijven aanpassen. De klemmen kunnen ook eenvoudig worden gedemonteerd, zodat u de afvoer kunt verplaatsen als u toch besluit de locatie te wijzigen voordat u de vloer giet. Eenmaal ingesteld, kunt u uw vloer storten terwijl u er zeker van kan zijn dat de afvoer op zijn plaats blijft.

Het gebruik van deze klemmen maakt het ook mogelijk om de afvoer op elke gewenste plaats te monteren. Hoe de lineaire afvoer ook moet komen (evenwijdig, loodrecht of onder een hoek ten opzichte van de zwaluwstaartplaat), de bevestiging van de afvoer op zijn plaats wordt met het gebruik van de klemmen erg makkelijk gemaakt, de douchegoot kan in elke gewenste richting geïnstalleerd worden.

Doordat de afvoer eenvoudig te vergrendelen is, wordt de installatie aanzienlijk versneld, zodat u verder kunt gaan met het storten van de vloer. De klemmen zijn gemaakt van hoogwaardig PP en isoleren de stabiliserende poten van de afvoer, waardoor de akoestische isolatie ook wordt verbeterd.

Te gebruiken met andere populaire producten in ons aanbod

De klemmen kunnen gebruikt worden in combinatie met alle lineaire afvoeren in ons assortiment, ze zijn gemaakt om te worden bevestigd aan de stelpootjes die bij al onze afvoeren worden geleverd.

Als u op zoek bent naar een snelle en effectieve oplossing voor het monteren van de lineaire afvoer, zoek dan niet verder: er is hiervoor echt geen beter product te vinden!

Zwaluwstaartplaat - Klemmen
Zwaluwstaartplaat - Klemmen
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken