Innovatieve Klemmen Voor Roestvrijstalen Afvoer

Innovatieve klemmen voor roestvrijstalen afvoer

Onze “klem voor zwaluwstaartplaten” is een uitstekende keuze voor een snelle en stevige installatie van een douchegoot. De klemmen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met onze lineaire afvoeren en worden geplaatst in de groeven van een zogenaamde zwaluwstaartplaat. U kunt een douchegoot veilig en effectief monteren waarna het storten van de vloer kan plaatsvinden

Snelle en stevige montage

De klemmen zetten de afvoer op de gewenste locatie vast, terwijl u de hoogte steeds kan blijven aanpassen. De klemmen kunnen ook eenvoudig worden gedemonteerd, zodat u de afvoer kunt verplaatsen als u toch besluit de locatie te wijzigen voordat u de vloer giet. Eenmaal ingesteld, kunt u uw vloer storten terwijl u er zeker van kan zijn dat de afvoer op zijn plaats blijft.

Het gebruik van deze klemmen maakt het ook mogelijk om de afvoer op elke gewenste plaats te monteren. Hoe de lineaire afvoer ook moet komen (evenwijdig, loodrecht of onder een hoek ten opzichte van de zwaluwstaartplaat), de bevestiging van de afvoer op zijn plaats wordt met het gebruik van de klemmen erg makkelijk gemaakt, de douchegoot kan in elke gewenste richting geïnstalleerd worden.

Doordat de afvoer eenvoudig te vergrendelen is, wordt de installatie aanzienlijk versneld, zodat u verder kunt gaan met het storten van de vloer. De klemmen zijn gemaakt van hoogwaardig PP en isoleren de stabiliserende poten van de afvoer, waardoor de akoestische isolatie ook wordt verbeterd.

Te gebruiken met andere populaire producten in ons aanbod

De klemmen kunnen gebruikt worden in combinatie met alle lineaire afvoeren in ons assortiment, ze zijn gemaakt om te worden bevestigd aan de stelpootjes die bij al onze afvoeren worden geleverd.

Als u op zoek bent naar een snelle en effectieve oplossing voor het monteren van de lineaire afvoer, zoek dan niet verder: er is hiervoor echt geen beter product te vinden!

Zwaluwstaartplaat - Klemmen
Zwaluwstaartplaat - Klemmen
Screenshot 137
David Leenders

David Leenders' Bio

Expertise: Klantenservice, Verkoop, Vloerverwarming, Douchegoten

Over David

David Leenders is een ervaren professional in klantenservice en verkoop, met gespecialiseerde kennis in vloerverwarming en douchegoten. Zijn reis door de industrie kenmerkt zich door een diepgaande inzet om klantbehoeften te begrijpen en te vervullen, en zijn expertise is evident in elke interactie en elk project dat hij onderneemt.

Specialisatiegebieden

Vloerverwarming: Davids expertise in vloerverwarming is uitgebreid, van installatietechnieken tot langetermijnonderhoudsstrategieën.

Douchegoten: Zijn kennis strekt zich uit tot geavanceerde oplossingen voor douchegoten, waarbij hij inzicht geeft in de nieuwste technologieën en trends in natte ruimtes en lineaire douchegoten.

Blogbijdragen

De blogartikelen van David weerspiegelen zijn uitgebreide ervaring in klantenservice, verkoop en technische kennis. Zijn schrijfsels bieden een mix van praktisch advies, inzicht in de branche en een scherp begrip van wat klanten zoeken in moderne oplossingen.

Gerelateerde producten

Douchegoten

Douchegoot 600 mm Wiper Premium Pure

WIPER
546
€ 206,97 € 344,95
4 Reviews
De Wiper douchegoot 600 mm Premium Pure wordt geleverd in  een set inclusief sifon, stelpoten en afdichtingsmanchet. Dankzij de bijgeleverde stalen kraag en afdichtingsmanchet wordt een perfecte waterdichtheid gegarandeerd.  De douchegoot is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal type 304 voor een hoge corrosie- en reinigingsbestendigheid. De afvoer kan...
€ 432,22
De Wiper douchegoot 1000 mm Invisible wordt geleverd in een set met een sifon, stelpoten en een afdichtingsmanchet. De Invisible-serie kan direct onder elk type afwerking (vinyl, steen, glas, marmer) worden geïnstalleerd. De bedoeling van deze serie afvoeren is om deze (inclusief het rooster) volledig af te werken met het door u gekozen...
€ 460,17
1 Reviews
Deze Wiper douchegoot 600 mm Elite Regular Pure wordt geleverd als een set met een sifon, stelpootjes en een afdichtingsmanchet. De douchegoot Wiper Elite Regular is een afvoertype voor badkamers, dat is ontworpen voor de meest veeleisende gebruiker. Dankzij het frame-hoogteverstelsysteem kan de afvoer worden gebruikt met veel soorten vloerafwerking...

Reacties (0)

Geen reacties op dit moment
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken
×

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Sluiten Aanpassen Alles accepteren