Wij, badkamermateriaal.nl, willen u graag laten weten dat we alle binnenkomende bestellingen zoals gewoonlijk verwerken. Dit betekent dat alle zendingen regelmatig en zonder vertraging binnen 1-3 werkdagen worden verzonden. Ook verwachten wij dat in de nabije toekomst de orderverwerking normaal zal worden uitgevoerd.

Vanwege de huidige situatie van COVID19 willen we u graag informeren over waar u op moet letten bij het accepteren van een pakket:

Om de kans op infectie te verkleinen, vraagt ​​u de koeriersdienst om namens u te tekenen wanneer u uw pakket ontvangt – verschillende transporteurs doen dit al, maar de werkwijze van alle pakketdienstverleners (GLS, TNT, DHL) kunnen verschillen. Wij vragen uw begrip hieromtrent in de huidige situatie.

Was na ontvangst van het pakket uw handen minimaal 20 seconden grondig met zeep. Volgens wetenschappelijk onderzoek overleeft het COVID19-virus ca. 24 uur op karton en maximaal 72 uur op kunststof en RVS. Dus als u het risico op infectie wilt minimaliseren, laat u de verpakking 72 uur staan ​​voordat u deze uitpakt. Als u zich deze tijd niet kunt veroorloven, raden wij u aan de verpakking en de inhoud te desinfecteren met een middel op alcoholbasis voordat u de goederen uitpakt en thuis gebruikt.

Houd bij het ontvangen van goederen een algemene afstand van 1,5 meter tussen u en de aanbieder van uw pakket, aan. Als de leverancier u vraagt ​​om uw identiteit te bevestigen, laat dan uw identiteitsbewijs zien.

Mocht u verdere opmerkingen of zorgen hebben over de huidige situatie, neemt u dan via mail of telefoon even contact met ons op.

Dank u voor uw aandacht!

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken