Wiper douchegoot 900 mm Premium Slim Mistral

659

Als u hulp nodig heeft, klik dan op naast de optie hieronder.

Onze waterdichtingsset is ideaal voor het waterdicht maken van de douchebak en de verbindingen tussen de wanden en de vloer. Het wordt aanbevolen voor beton en is essentieel voor houten vloeren. Inhoud: 4kg vloeibare folie (PCI Lastogum), 1l primer, 10m afdichtingstape, 2 hoeken en 2 x flexibele buismanchetten. Eén set maakt 3 m² met 2 lagen volledig waterdicht.

Elke douchegoot heeft passend isolatiemateriaal. U kunt kiezen tussen de Isol-one afdichtingsmembraan of de zelfklevende butylband. De ISOL-ONE-afdichtingsmat is gemaakt van een polyethyleenfolie die aan beide zijden met een special geweven stof is bedekt, zodat deze zich met de lijmlaag verbindt. Zelfklevende butyl tape wordt veel gebruikt in de bouw voor het afdichten van verschillende ondergronden. Het voorkomt het doordringen van water en vocht. Sterke, zelfhardende lijm maakt installatie gemakkelijk

Als optie een geluiddempende mat van 125 x 125 cm. De mat is gemaakt van gerecycled rubber met een speciaal PU-elastomeer bindmiddel. Het is zeer goed bestand tegen compressie in vergelijking met andere geluidsisolatiesystemen. Met een dikte van slechts 6 mm biedt hij een contactgeluidsreductie van ongeveer ΔLw= 19 dB(A) (met een 35 mm dikke dekvloer).

Levering:Gratis | 1-3 werkdagen
Betaling:iDEAL| Credit Card | PayPal | Bancontact
Retourneren:30 dagen bedenktijd
Ondersteuning:076 5613 190

337,95 €

Incl. BTW

482,79 € Incl. BTW-30%

Kortingsbeleid:Extra kortingen.
Log in voor meer informatie.

Save for later

Waar moeten we op antwoorden?

We zullen ons best doen om zo snel mogelijk te antwoorden.
Informeer een vriend

Ontvanger:

* Verplichte velden

Annuleren

Bij aankoop van een Wiper douchegoot 900 mm Premium Slim Mistral krijg je een set van sifon, stelpoten en afdichtingsmanchet.

Zoals de hele Premium-lijn die voornamelijk in badkamers wordt gebruikt. De stalen kraag en de afdichtingsmanchet die in de set zitten, garanderen een goede waterdichtheid. De Slim-versie heeft een geïntegreerde stalen sifon, waardoor de totale hoogte van de set slechts 70 mm is. De breedte van de stalen kraag is ook klein, zodat de afvoer zelfs voor de kleinste ruimtes geschikt is.

De afvoer is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 304. Dit garandeert corrosie- en reinigingsbestendigheid. Het nivelleren en monteren vergemakkelijkt in grote mate de verstelbare poten die in de set zijn opgenomen. 

De set wordt geleverd met een vaste stalen sifon in laag profiel. Dankzij de toegang vanaf de bovenkant is het reinigen veel makkelijker. De sifon levert een zeer hoge doorstroming tot 38 l / min.

Als u dit product koopt, ontvangt u (inbegrepen onderdelen):

Kanaal lengte900 mm
ModelMistral
Kanaal hoogte22 mm
Totale hoogte70 mm
Kanaal breedte58 mm
Totale breedte97 mm
MateriaalRoestvrij staal 304 S 15
Set inhoudDouchegoot · Afvoerrooster · Stalen sifon · Stelpoten · Afdichtingsmanchet
ExtraAfdichtingsset
Afvoer oppervlakSpiegel · Geborsteld · Mat
SifonRoestvrij staal
Stalen kraagBijgevoegd
ReinigingEenvoudig reinigingssysteem van bovenaf
TypePremium Slim
 • Lengte (X): 900 [mm] 
 • Gehele hoogte inclusief sifon (H): 70 [mm] 
 • Kanaalbreedte (Y): 58 [mm] 
 • Flensbreedte (F): 97 [mm] (inbegrepen) 
 • De breedte van de afdichtingsmanchet (M): 250 [mm] (inclusief) 
 • Afstand van de flens tot het bovenste vlak (T): 12 [mm] 
 • Diameter van de afvoerpijp: 40 [mm] 
 • Afvoerrooster in set inbegrepen

Premium Slim rysunek techniczny

Het product is geschikt voor diverse vloeren:
Houten vloer Betonnen vloer Tegels Mozaïek

Beschikbare roosters voor dit product:Linear shower drain advantages

Alle door ons aangeboden Slime afvoeren zijn uitgerust met een speciale stalen sifon.

De afvoer is uitgerust met een speciale stalen sifon SMART TRAP®. De sifon heeft een afvoercapaciteit tot 38 l / m, en is eenvoudig te reinigen via de bovenkant wat bescherming geeft tegen het vrijkomen van onaangename geuren. Dit alles op een lage hoogte, wat in veel gevallen de installatie aanzienlijk zal vergemakkelijken. De roestvrijstalen constructie is bestand tegen reinigingsmiddelen, schommelende temperaturen, tegen schade tijdens installatie en heeft een lange levensduur.


• Materiaal: roestvrij staal 304

• Hoogte: 50 mm

• Doorstroomcapaciteit: 38 l / min.

• Sifon maat: 30 mm

• Reiniging: van bovenaf (Easy Clean-systeem)

• Verbindingsdiameter: Ø 40 mm

• Sifondiameter: Ø 105 mm

• niet roterend; gelast

Steel Siphon Slim

Rysunek techniczny - Syfon stalowy.pdf

De stelpoten in deze set zijn twee metalen elementen die meteen aan de uiteinden van de afvoer bevestigd kunnen worden. Na het meten en instellen van de afvoer op een geschikte afstand van de muur, kunnen we het geheel met rode of blauwe haken verankeren voordat we beton gaan gieten. Dankzij de onafhankelijke aanpassing van elke voet kan de afvoer goed waterpas gesteld worden. Bij installatie op andere soorten vloeren (bijv. hout) hoeven de poten niet te worden verlijmd. Het is een snelle en praktische oplossing die het hele installatieproces enorm vergemakkelijkt.

regulowane nóżki
regulowane nóżki

Let op! Wanneer u bij dit product een afdichtingsset koopt, verlengt u de fabrieksgarantie tot 25 jaar!

De afdichtingsset wordt binnenshuis gebruikt op oppervlakken die worden blootgesteld aan hoge luchtvochtigheid (bijv. badkamers, douches, douches, toiletten, wasserijen, keukens, etc.). Het beschermt de grond waarop bijv. keramische tegels en voeringen moeten worden gelegd. Het kan op veel verschillende oppervlakken worden gebruikt, zoals op gipsplaten, kalk- en cementpleisters, cellenbeton, hout, steen enz. Elk onderdeel van de set is klaar en zeer gemakkelijk te gebruiken. Het vereist geen gebruik van gespecialiseerde tools. Alles is verpakt in één handige emmer.

De set bevat:

 • 4kg vloeibare folie
 • 1l primer
 • 10 meter flexibele afdichtingstape
 • 2 flexibele buismanchetten
 • 2 flexibele afdichtingshoeken

Voordelen:

 • Verbruik tot 1,2kg/m²
 • Oplosmiddelvrij
 • Droogtijd: 2h

Vloeibare folie

Folia w płynieVloeibare folie is een gebruiksklare en oplosmiddelvrije polymeerafdichtmassa. Na het aanbrengen op de ondergrond ontstaat een waterdichte en flexibele coating. Het product is bedoeld voor gebruik op plaatsen met een hoge luchtvochtigheid (badkamers, keukens, wasserijen, enz.). Het garandeert voldoende isolatie tegen vocht onder tapijten, keramische tegels, glazuur, terracotta, hout en paneelvloeren, evenals onder synthetische vloerbedekkingen.

Priming-emulsie

Emulsja gruntującaDe emulsie is bedoeld voor het primen van absorberende en poreuze oppervlaktes. Het wordt met name aanbevolen voor cementgebonden oppervlaktes, cellenbeton, gipsplaten, cement en kalkpleisters. De emulsie wordt diep geabsorbeerd door de ondergrond, die deze versterkt en die de oorspronkelijke parameters herstelt. Ook wordt het ademend vermogen niet beperkt. Het gegronde substraat garandeert een betere hechting en beperkt tegelijkertijd de absorptie van bijv. kleefstoffen of verven, waardoor de slijtage vermindert. De oplossing heeft schimmeldodende eigenschappen, waardoor het substraat beschermd wordt tegen schimmelvorming.

10 m afdichtingstape · 2x flexibele buismanchet · 2x afdichtingshoek

matakołnierznarożnik

Instructies en technische gegevens over het product kunnen hieronder worden gedownload en afgedrukt.

Instructies en garantie Folder

Vraag wordt weergegeven na moderatie.
Meningen, beoordelingen en tests voor:
Wiper douchegoot 900 mm Premium Slim Mistral
Gemiddeld cijfer: 0
Classificatienummer: 0
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Bent u eigenaar van dit product?
Laat de productbeoordeling achterwege om andere klanten te helpen de juiste keuze te maken

Beoordelingen van producten van klanten