Hallo, ik begrijp dat je met mijn loodgieter hebt gesproken, we moeten de afvoer op maat maken om de sifon 50 mm vanaf de linkerkant van de plaat te positioneren * kun je dit alsjeblieft regelen?


Hallo Pia

- Kijkend naar de douchebak voor natte ruimtes van 900 x 1700 mm. Is dit compatibel met de waterdichtingsset van Topps Tiles / vloerverwarming / kit voor natte ruimtes? Ik had alle Topps Tiles-sets op bestelling, maar hun dienblad is slechts 1500, terwijl die van jou om 1700 precies in de kamerruimte zou passen.

Het moet perfect compatibel zijn met producten van hen, maar u moet weten dat de meeste van onze producten geschikt zijn voor tegels van 4-14 mm dik. Onze kits voor natte ruimtes zijn perfect ontworpen voor tegels met een dikte van 8-10 mm.

- Waarom zegt slechts één van de afvoerafdekkingen dat deze geschikt is om te betegelen? Het dienblad wordt toch altijd betegeld?

Een van de deksels (Pure genaamd) moet worden betegeld. Elke bak moet worden betegeld, maar dit speciale rooster moet worden gevuld met tegels. Het zou na de installatie volledig betegeld zijn (je zou alleen kleine kanaaltjes zien waardoor het water kan stromen).

- Is er een probleem bij het gebruik hiervan op een houten spaanplaatvloer? (Ik ben me ervan bewust dat de vloer moet worden uitgesneden en er moeten noggins en planken tussen worden toegevoegd, omdat deze stevig en vlak is).

De bak kan op een houten vloer worden geïnstalleerd. Het hoeft alleen onder het volledige oppervlak te worden ondersteund. U moet ofwel de vloerplanken verwijderen, latten aan de zijkanten van de balken bevestigen en vervolgens de lamel tussen de balken monteren of u kunt gewoon direct op de vloerplanken leggen.

Ik help u graag verder als u nog vragen heeft.

Vriendelijke groeten

Miriam

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken
×

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Sluiten Aanpassen Alles accepteren