Douchegoten

Kan ik deze douchegoot installeren op een betegelde vloer in een badkamer?

Beste Pamela,

Premium drains zijn ontworpen om te installeren in betegelde badkamervloeren. Houd er rekening mee dat de afstand van de roestvrijstalen flens rond de afvoer, geïntegreerd voor afdichtingsdoeleinden, tot de bovenkant van het verticale frame 15 mm is, dit is dus de maximale dikte voor uw tegels plus lijm en isolatie. 8 - 12 mm is de optimale tegeldikte voor dit type afvoer.

Houd er verder rekening mee dat u uw eigen helling in uw douche moet maken om ervoor te zorgen dat er geen water op de vloer blijft. We raden aan om minimaal 150 mm ruimte te hebben vanaf de linker-, rechter- en bovenste afvoerrand naar de muren. Als alternatief, als u zich hier geen zorgen over wilt maken, kunt u onze Showerlay Line afvoer voor badkamers kiezen, met deze afvoer reeds geïntegreerd en die waterdicht is.

Met vriendelijke groeten,

Miriam

076 - 5613190


Kan ik het afvoerrooster van de doucheplaat “Invisible” verwijderen voor reiniging? En als deze niet geschikt is, kan ik deze retourneren?

Beste Marion,

Het afvoerrooster van onze Showerlay Invisible kan worden verwijderd voor reinigingsdoeleinden, zelfs nadat de installatie is voltooid. Na het heffen van het rooster(met bijgeleverd hijshaakje) heeft u toegang tot de sifon die eenvoudig kan worden geopend en gereinigd.

Betreffende het recht op teruggave - u heeft 30 dagen om het product te retourneren voor volledige terugbetaling. Houd er rekening mee dat het volledige product moet worden geretourneerd. U kunt de afvoer niet installeren en alleen het rooster retourneren. De Invisible is het enige model afvoer zonder verwisselbare afdekking, u kunt het niet met een ander model verwisselen.

Als u nog meer vragen heeft, dan beantwoord ik die graag.

Miriam

076 - 5613190


hallo, ik zoek een douche goot,rvs ,voor vinyl met een zijuitloop en 600 mm breedt. heeft u deze ook in uw bestand? gr peter metz

Hallo,

Ja, we hebben iets dat speciaal voor vinylvloeren is gemaakt, zie hier:

https://badkamermateriaal.nl/douchegoot-600-mm-wiper-vf-ponente

Je kunt hier ook alle afvoeren van dat type (voor vinylvloeren) bekijken:

https://badkamermateriaal.nl/douchegoten-wiper-vf

Bedankt voor uw interesse in onze producten

David 


Kunt u mij de afmetingen geven van de bovenkant van de plaat tot het afvoerkanaal van de (Showerlay Wiper 900 x 1200 mm Mistral)

Beste Simon,

De standaard afstand van de bovenkant van de douchebak tot de bovenste afvoerrand is 150 mm en 192 mm van de bovenkant van de douchebak tot het midden van de geïntegreerde goot.

De output is gecentreerd tussen beide kanaalranden. De technische tekening kunt u bekijken op de productpagina van de douchegoot die in deze doucheplaat is geïntegreerd: Douchegoot Premium Mistral 600 mm.

Natuurlijk kunnen wij voor u een doucheplaat op maat maken, met verschillende afvoerposities (ook gecentreerd). We hebben ongeveer 3 werkdagen nodig om dit te produceren en het zou ook duurder zijn.

Laat het me weten als je hier meer informatie over wenst, dan help ik je graag verder.

Miriam

076 - 5613190


HOE KAN IK EEN EENVOUDIGE BETEGELBAAR ROOSTER ÉN EEN SCIRROCO-VERSIE BESTELLEN VOOR DE LINEAIRE AFVOER, ONLINE AUB?

Beste Julie,

Ik wil graag bevestigen dat onze roosterpatronen kunnen worden verwisseld, zelfs nadat de installatie is voltooid. Er is zelfs een mogelijkheid om meerdere covers voor één kanaal te hebben.

Op dit moment is het echter niet mogelijk om de roosters apart te bestellen op onze website, neem hiervoor contact met ons op en wij maken een offerte voor u.

We hebben het afleveradres, het factuuradres (indien anders) nodig en dan sturen we u een link voor de betaling.

U kunt te allen tijde contact met mij opnemen wanneer u meer vragen heeft.

Miriam

076 - 5613190


Wat is de verwachte levertijd voor dit product?

Geachte klant,

Ik kan u bevestigen dat wij dit product op voorraad hebben, wanneer u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, ontvangt u het de volgende werkdag. Er is ook een ochtendlevering beschikbaar tegen extra kosten. Neemt u contact met ons op als u interesse heeft?

Mocht u nog meer vragen hebben dan beantwoord ik die graag.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Kan het douchegootrooster worden opgetild om het haar enz. te verwijderen?

Geachte klant,

U kunt het rooster met het bijgeleverde hijshaakje optillen nadat de installatie is voltooid, zodat u van bovenaf bij de sifon kunt komen om dit te reinigen. Het kan eenvoudig worden geopend en er kunnen standaard reinigingsmiddelen voor de badkamer worden gebruikt.

De douchegoot is geïntegreerd en waterdicht, zodat het niet kan worden verplaatst, maar het rooster is een verwijderbaar onderdeel.

Mocht u nog meer vragen hebben dan beantwoord ik die graag.

Met vriendelijke groet,

Miriam 


Kunnen deze douchegoten worden gebruikt in combinatie met vinyl?

Beste Dave,

Ja, deze afvoeren geschikt zijn voor een vinyl afwerking van de vloer. Let op dat de Invisible afvoer, inclusief het rooster, wel volledig bedekt moet worden met de afwerking.

Voor extra informatie: deze afvoer heeft geen klem- of mechanisch vergrendelingssysteem. Het moet aan de afvoer worden geplakt met lijm die PVC verbindt met roestvrij staal.

Ik hoop dat dit antwoord u helpt. Laat het me weten als u nog vragen heeft.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Kan de lineaire afvoer worden opgetild om het haar enz. te reinigen?

Geachte klant,

U kunt het rooster makkelijk optillen met bijgeleverd hijshaakje, nadat de installatie is voltooid, om van bovenaf toegang te krijgen tot de sifonval voor reiniging. U kunt hiervoor  standaard badkamerreinigingsmiddelen kunnen worden gebruikt.

Het lineaire afvoerkanaal is geïntegreerd en waterdicht, dus dat kan niet worden verplaatst, maar het rooster is een verwijderbaar onderdeel.

Als u nog meer vragen heeft, ben ik hier om te helpen.

Miriam

076 - 5613190


Is deze doucheplaat geschikt voor betonnen vloeren?

Geachte klant,

Dit product is geschikt voor zowel betonnen als houten vloeren. Er is alleen een vereiste: het moet onder het gehele vloeroppervlak worden weggewerkt. U kunt de montage-instructies hier bekijken:

Installatie instructies van een douchebak in betonnen vloer | Badkamer Materiaal

Als u nog meer vragen heeft, dan ben ik hier om te helpen.

Miriam

076 - 5613190


Worden de doucheplaten voor badkamers geleverd met sifon enz., klaar om aan te sluiten?

Geachte klant,

Bij elke afvoer die we verkopen, voegen we de geschikte McAlpine sifonafsluiter met pijp toe. Dit heeft een afvoercapaciteit van 26 l / min, iets meer dan standaard, een waterslot van 20 mm en een leidingdiameter van 38 mm. Het is volledig draaibaar en verstelbaar, wat flexibiliteit bij de montage geeft. Het product wordt in een set met alle benodigdheden voor installatie geleverd, dus ja, u kunt het direct na het uitpakken op uw afvoersysteem aansluiten.

Mocht u nog meer vagen hebben, dan beantwoord ik die graag.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Wat is spiegelafwerking? Ik wilde chroom in de badkamer, het moet natuurlijk bij al het andere passen. Is dat wat je “spiegel” noemt hetzelfde als een chroomoptie?

Geachte klant,

Bij de zgn. “Spiegelafwerking” heeft het roestvrijstalen materiaal waarvan de afvoer is gemaakt, een gepolijst oppervlak. Het ziet eruit als zilverchroom en is erg glanzend en reflecterend. In tegenstelling tot de “Borstelafwerking” die ook glanzend is, moet deze oppervlakteafwerking vaak worden schoongemaakt.

Ik hoop uw vraag hiermee te hebben beantwoord, heeft u nog meer vragen dan verneem ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Ik heb een goede afvoer voor een betonnen vloer nodig, hoe diep moet deze afvoer gaan voor het beste resultaat. Bedankt

Geachte klant,

De totale hoogte van deze afvoer vanaf de onderkant van de meegeleverde sifonafsluiter tot de bovenrand van het frame is 88 mm. Het moet het in beton gegoten worden, dus de roestvrijstalen flens rond de afvoer bevindt zich net boven het betonnen niveau. De betonlaag moet minimaal 73 mm dik zijn.

Als u nog meer vragen heeft, dan help ik u graag verder.

Miriam


Wat is het verschil tussen de “borstel-“ en “matte” afwerking?

Geachte klant,

“Borstelen” geeft metaal een patroon van zeer fijne lijnen, parallel aan de poetsrichting. Het is glanzender dan mat, wat volledig niet-reflecterend is.

Over het algemeen hebben de meeste doucheapparaten (douchekoppen, kranen) een geborstelde oppervlakte-afwerking.

Houd er rekening mee dat de afwerking niet zo belangrijk is bij deze specifieke afvoer, omdat de afvoer wordt afgewerkt met tegels. Na de installatie is alleen het frame rondom de tegels zichtbaar.

Miriam

076 - 5613190


Heeft u ook een dealer in Oman? Past dit ook in een 70 mm dekvloer? Is er ook een optie met afvoer aan de onderkant?

Geachte klant,

We zijn zelf niet in Oman aanwezig, maar we kunnen pakketten op elke plek in Europa en verder leveren, dus ook in Oman. Afhankelijk van hetgeen u bestelt, kunnen we een offerte voor u opstellen.

De totale hoogte van die lineaire afvoer is slechts 68 mm, dus ja, het kan in een dekvloer van 70 mm worden verwerkt. Een verticale afvoer zal niet passen, maar er wordt een hoek toegevoegd aan deze afvoer zodat deze naar elke kant kan worden gericht, de aansluiting op de sifon is draaibaar zodat het van onderaf op uw afvoersysteem kan worden aangesloten.

Wanneer u ons uw vraag met productdetails en hoeveelheid stuurt, tezamen met uw adres en dan koppelen wij u zo spoedig mogelijk terug of we het op uw adres kunnen afleveren en wat de levering kost.

Miriam

076 - 5613190


Heeft u de lineaire afvoer ook in andere lengtes dan alleen in 800 mm?

Geachte klant,

De Sieme Stone-afvoer serie heeft standaard lengtes van 500 tot 1200 mm. We kunnen ook een afvoer op maat maken (met verhoogde totale prijs en levertijd). Laat ons weten in welke lengte u geïnteresseerd bent en ik zal u een exacte offerte geven. U hebt hier toegang tot alle standaardlengten van Sieme Stone:

badkamermateriaal.nl | Badkamer Materiaal

Als u meer vragen heeft, dan help ik u graag verder.

Miriam

076 - 5613190


Ik wil een goede afvoer voor een betonnen vloer hebben, hoe diep moet deze afvoer gaan voor het beste gebruik? Bedankt

Geachte klant,

De totale hoogte van deze afvoer vanaf de onderkant van de meegeleverde sifonval tot de bovenkant van het frame is 88 mm. Je moet het in beton gieten, dus de roestvrijstalen flens rond de afvoer bevindt zich net boven het betonniveau. De betonlaag moet minimaal 73 mm dik zijn.

Als u meer vragen heeft, dan help ik u graag.

Miriam

076 - 5613190


Hallo, ik vroeg me af of deze douchegoten gebruikt kunnen worden in combinatie met een vinylvloer voor badkamers. Veel dank.

Geachte klant,

We hebben inderdaad afvoeren die geschikt zijn voor vinylvloeren, ze hebben geen klem- of mechanisch vergrendelingssysteem, ze worden met lijm aan de afvoer bevestigd. Er is één vereiste: de afvoer, inclusief het rooster, moet worden afgewerkt met het vinyl. De volledige ruimte moet waterdicht gemaakt worden nadat de afvoer is aangebracht, dhiervoor hebben wij een handige waterdichtingsset.

Geschikte drains zijn de “Invisible” serie en zijn hier beschikbaar:

https://badkamermateriaal.nl/onder-het-tapijt

Als u meer vragen heeft, dan help ik u graag verder.

Miriam

076 - 5613190


Is 900 mm de breedte of lengte van de doucheplaat? Bedankt!

Geachte klant,

900 mm is de afmeting die gelijk is aan de afvoer parallel aan de 600 mm lange lineaire afvoer over die 900 mm lange rand. Controleer onderstaande technische tekening en een en ander wordt uitgelegd:

Als u nog andere vragen heeft, dan help ik u graag.

Miriam


Wat is de beste manier om een pvc-buis van 50 mm aan te sluiten op de sifon van de Elite Ponente?

Geachte klant,

De beste manier om een PVC-buis van 50 mm op de Elite Ponente stalen afvoer aan te sluiten, is met een “kunststof-naar-staal vertaalfitting”. Dit kan een schroefdraaduiteinde zijn of een lasuiteinde. Uw loodgieter moet beslissen welke de beste is voor uw leidingwerk.

Als u nog andere vragen heeft, dan help ik u graag verder.

Miriam

076 - 5613190


Ik heb vorig jaar uw “Pure” douchegoot met lineaire afvoer gekocht en begin nu pas met de installatie. Ik zal het niveau omhoog moeten brengen met een steunbord om de tegel op dezelfde hoogte van de afvoer te krijgen. Wat is de beste methode vo . . .

Geachte klant,

De betegelbare platen moeten de juiste dikte hebben. De afstand tussen het oppervlak van de doucheplaat en de bovenkant van het verticale frame van de geïntegreerde afvoer is 15 mm, dus dat is de maximale dikte voor al het materiaal dat erop wordt geplaatst. Als uw tegels bijvoorbeeld 8 mm zijn, moet u een 6 mm tegelscherm gebruiken en een laag tegellijm van 1 mm.

De planken moeten diagonaal worden gesneden, zodat ze overeenkomen met de hoek van de voorbewerkte hellingen op de doucheplaat. Cementen planken kunnen met tegellijm op de douchebak worden geplakt, omdat de doucheplaat aan beide zijden is bedekt met materiaal dat goed aansluit op tegellijm.

Hoop dat het helpt, als u meer vragen hebt, dan help ik u graag verder.

Miriam

076 - 5613190


Wij zijn ontwikkelaars. Als wij 4 stuks van de lineaire 500 mm drains bestellen, kunt u dan een betere prijs geven? Thanks

Geachte klant,

We hebben bedrijfskortingen voor terugkerende klanten of voor grote  bestellingen. De eerste handelskorting is beschikbaar als het winkelwagensaldo minimaal € 500,00 is. We kunnen u een kortingsbon van 5% geven, en voor een enkele bestelling boven € 1000,00 kunnen we 10% korting bieden, enzovoort.

Bovendien wordt elke aankoop die u doet, opgeslagen in uw klantprofiel zodat uw volgende kortingsdrempel met iedere bestelling dichterbij komt. Let er wel op dat u steeds vanuit hetzelfde account met hetzelfde email-adres bestelt.

Hier kunt u hier meer over lezen:

Handelskortingbeleid | Badkamer Materiaal

Heeft u nog meer vragen dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen, we maken graag een offerte op maat voor u.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Heeft u 30 van die afvoeren op voorraad om volgende week in Utrecht te bezorgen? Mijn hoofdleverancier kan de bestelling niet voor ons realiseren. We zijn op zoek naar een alternatief bedrijf. Snel antwoord wordt op prijs gesteld.

Geachte klant,

Ik heb zojuist gecontroleerd hoeveel Premium Pure 600 mm afvoeren we hebben en ik kan bevestigen dat we deze vandaag kunnen versturen.

Als u ze aanstaande maandag wenst te ontvangen, stuurt u dan een e-mail naar info@badkamermateriaal.nl met de exacte hoeveelheid (we hebben er meer dan voldoende op voorraad), met uw bedrijfsinformatie en de postcode van de bezorging. Wij sturen u dan een kortingsbon, aangezien wij op een bestelling als deze korting kunnen geven.

We kunnen ze eventueel morgen (op zaterdag) bezorgen, maar worden er kosten berekend voor de bezorging. Het kost ongeveer € 75,00 om morgen 30 douchegoten te laten bezorgen.

De bestelling moet voor 15.00 uur worden geplaatst, aangezien we natuurlijk tijd nodig hebben voor het voorbereiden en inpakken.

Ik kijk er naar uit van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Hallo, kan ik deze plaat verkleinen? Ik heb 1120 mm x 820 mm nodig in mijn badkamer.

Geachte klant,

Onze badkamersets zijn gebaseerd op XPS-materiaal, dat flexibel is en veilig kan worden bijgesneden. Dit kan heel eenvoudig met een gewone handzaag en brengt geen schade toe aan de douchebak.

Let u er alstublieft wel op dat u gelijke stukken van elke kant moet verwijderen ( bijvoorbeeld 50 mm van de bovenkant en 50 van de onderkant) omdat de voorbewerkte hellingen richting de afvoer moeten worden gehandhaafd.

De doucheplaat met afmetingen 800 x 1200 mm kan worden ingekort tot een minimale afmeting van 600 x 1000 mm.

Als u nog meer vragen heeft, dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Hallo Heeft u een buis nodig in de afvoerbuis van de geul

Geachte klant,

Bedoelt u een u-bocht buis? U hoeft niets apart te kopen, we hebben een McAlpine-sifon met waterslot van 20 of 50 mm hoog. Dit voorkomt dat de geuren weer uit de afvoer komen.

Als u meer vragen heeft, dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Ik heb een Wiper douchegoot van 70 mm premium Ponente besteld met referentie xvdnvrvjp die inmiddels geplaatst is. Ik zou nog een tweede rooster willen kopen, kan dat?

Geachte klant,

Natuurlijk kunt u alleen een rooster bestellen. De roosters zijn onderling verwisselbaar, dus als u de stijl van het oorspronkelijk bestelde rooster toch niet wenst, dan kunt u deze omwisselen voor een andere.

Graag ontvang ik per mail welk rooster u wenst te ontvangen en ik informeer u omtrent de procedure om dit te ontvangen.

Mocht u nog meer vragen hebben, dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Miriam


Ik heb een afvoer nodig die zich links van de sifon bevindt. Heb je deze? Zo niet, kan deze dan worden gemonteerd ...? Http: //mcalpineplumbing.com/wet-room-products/channel-and-tile-drains/cd600-bc-standard-channel-drain

Geachte klant,

Onze standaardafvoeren hebben een afvoer gecentreerd tussen de randen. Als u een anders geplaatste afvoer wilt ontvangen, kunnen we een voor u aangepast product  maken. Het zou duurder zijn en zou meer tijd kosten om te leveren (omdat we het zouden moeten produceren), maar het is mogelijk. Als u geïnteresseerd bent, stuur ons dan een e-mail naar info@wiper-benelux.nl met de gewenste afstand van het ene uiteinde tot het gewenste centrum.

Ik help u graag verder mocht u meer vragen hebben.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Kan de 20 mm-plaat worden gebruikt om vloerplanken in een badkamer te vervangen met standaard 400 mm-draagbalken? Bedankt.

Geachte klant,

De 20 mm dikke douchebak is het beste voor houten vloeren. Omdat vloerplanken meestal 20 mm dik zijn, moet een douchebak van 20 mm een goede oplossing zijn. Volgens onze montageaanbevelingen moet u de volgende stappen uitvoeren:

1. Verwijder vloerplanken om de balken bloot te leggen,

2. Stelpoten voorbereiden en bevestigen aan de balken, ongeveer 20 mm van hun bovenste niveau.

3. Monteer een laag van minstens 18 mm dik tussen de balken, bovenop de latten.

4. Op deze manier heeft de laag hetzelfde niveau als de balken en dit is een solide ondersteuning voor de douchebak.

5. De douchebak kan worden bevestigd met tegellijm.

Als u meer vragen heeft, dan help ik u graag.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Ik heb een Wiper douchegoot van 70 mm premium Ponente besteld met referentie xvdnvrvjp die inmiddels geplaatst is. Ik zou nog een rooster willen kopen, kan dat?

Geachte klant,

Natuurlijk kunt u het rooster omruilen, hoewel ze niet op onze website beschikbaar zijn als afzonderlijke producten. Bel ons op 076 - 5613190 van ma t/m vr tussen 08.00-17.00 en wij plaatsen de bestelling telefonisch voor u. Ter informatie: u kunt kiezen uit alle 6 beschikbare patronen.

Ik kijk ernaar uit van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


We willen deze afvoer graag gebruiken in een nis van 1100 breed x 800 diep, met 600 x 600 tegels. Ik neem aan dat de tegels iets moeten hellen naar beide kanten? Wat raden jullie aan? Bedankt, Quirijn

Beste Quirijn,

Als u 800 x 1100 mm ruimte hebt, is het misschien beter om te kiezen voor 800 x 1200 plaat voor badkamers met een reeds geïntegreerde afvoer en voorgefabriceerde helling vanuit elke hoek van de plaat naar elke hoek van de afvoer. Het is een zeer delicate helling maar voldoende voor een effectieve waterstroom.

De douchebakken kunnen worden bijgesneden om obstakels te voorkomen of om op maat wte maken, de zijkant van 1200 mm kan eenvoudig worden gesneden tot 1100 mm met een standaard handzaag.

Als u liever een lineaire afvoer gebruikt dan is dat ook mogelijk, maar u moet meer moeite doen om de helling zelf voor te bereiden.

Als u meer vragen heeft, dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Hoi. Verkoopt u de afvoeren ook zonder een sifon, omdat we 2 drains nodig hebben maar slechts één sifon. Bedankt

Geachte klant,

We kunnen afvoeren leveren zonder een sifon, tegen de normale prijs, dan zullen we de prijs van de sifon terugbetalen (plm € 30,00), helaas kunnen we niet garanderen dan een sifon van een andere leverancier geschikt is voor onze afvoer. Onze afvoer werkt niet zonder een kwalitatief goede sifon.

Neem contact met mij op en ik help u de bestelling telefonisch te plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Ik heb een lineaire afvoer nodig voor badkamers. Geschikt voor montage op houten vloer met steunbalken en multiplex met tanks. De Premium Sirocco ziet er goed uit, maar heeft geen stelpoten. Welke ondersteuning adviseert u? Bedankt.

Hallo,

Premium Sirocco  is het populairste en meest veelzijdige afvoertype geschikt voor badkamers. We hebben ook het grootste aantal van hen in ons magazijn, ze zijn beschikbaar voor snelle levering.

Het wordt geleverd als een compleet product met alle onderdelen inbegrepen. Aan het product worden altijd stelpoten toegevoegd. Echter, wanneer het product wordt geïnstalleerd op een houten vloer, dan zijn stelpoten waarschijnlijk niet nodig. U kunt gewoon het gat in de laag snijden en de afvoer daar plaatsen.

Miriam

076 - 5613190


Als ik vandaag bestel, wanneer kan de afvoer dan worden geleverd? Bedankt.

Beste John,

Ik zie dat je 2 verschillende doucheplaten type Tivano hebt besteld. In het geval van de doucheplaat met de vierkante Tivano-afvoer, moet de afvoer 15 mm boven het niveau van de douchebak komen.

De situatie is anders voor doucheplaat 900 x 1850 mm Line Invisible, deze wordt geleverd met een afvoer die volledig waterpas is met de vloer en er is helemaal geen verticaal frame, zoals je hebt opgemerkt. Hier is geen beperking voor de materiaaldikte van de vloerafwerking, er is wel een andere beperking - er is slechts één betegelbaar rooster beschikbaar. Dit rooster moet dus worden bedekt met tegels, en nadat installatie is voltooid, ziet u alleen het kanaal waardoor het water kan stromen.

U moet uw tegels zo afwerken om ervoor te zorgen dat er geen scherpe randen zijn (dit kan bijvoorbeeld worden bereikt met waterstraalsnijden). Als alternatief wilt u misschien een soortgelijke douchebak bekijken, met ook een verticaal frame - .

Laat het me weten als u nog vragen heeft.

Met vriendelijke groeten Miriam

076 - 5613190


Ik ben op zoek naar lineaire afvoer 15 cm hoogte max 20 cm, wat kunt u bieden? Wanneer kunt u een artikel leveren als ik vandaag een bestelling plaats?

Geachte klant,

We zijn blij met uw interesse in ons product.

Alle afvoeren die we leveren, voldoen aan uw vereisten. Let bij het kiezen van een afvoer in de badkamer op het type vloer en het afwerkingsmateriaal. Bent u op zoek naar lineaire afvoer voor een betonnen of houten vloer? Wat voor soort oppervlakteafwerking ga je gebruiken voor de douchebak? Worden het tegels, mozaïek of een ander soort afwerkingsmateriaal? We hebben 6 soorten lineaire afvoeren in 8 maten met een lengte van 500 mm tot 1200 mm. Welke maat is geschikt voor uw doucheruimte? Alle typen zijn te vinden via onderstaande link:

De meeste afvoeren zijn op voorraad voor levering op de volgende werkdag, wanneer u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst.

Ik kijk ernaar uit van u te horen.

Klantenservice


Ik heb een witte harsgietvloer en ik wil dat de lineaire afvoer er zo onzichtbaar mogelijk uit gaat zien - kan ik hars gebruiken in plaats van tegels? Het is slechts 3 mm dik, maar kan er meer in worden gegoten.

Geachte klant,

U kunt onze afvoeren met een gierharsvloer afwerken, maar houd er rekening mee dat afvoeren die zijn ontworpen om in doucheruimtes te worden geïnstalleerd, een roestvrijstalen flens hebben (voor waterdichtingsdoeleinden). De afstand van die flens tot de bovenrand van het frame is 15 mm, dus u zou die ruimte vrij moeten houden (bijvoorbeeld met tegelplaten).

Als u de hars tot het frameniveau kan brengen, dan kunt u onze drains met harsvloeren gebruiken.

Ik help u graag als u meer vragen heeft.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Als ik vandaag bestel, wanneer kan de afvoer dan worden geleverd? Bedankt.

Hallo,

Deze afvoeren zijn op voorraad in ons magazijn voor levering de volgende dag. Wanneer u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, dan ontvangt u de goederen op de volgende werkdag.

Laat het me weten als u nog vragen heeft.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Wordt de doucheplaat geleverd met afvoerdeksel en sifon? Of moet ik dat apart kopen

Hallo,

De sets die wij verkopen voor doucheruimtes zijn compleet, ze worden geleverd met een geïntegreerd roestvrijstalen kanaal, een passend afvoerrooster en een McAlpine-sifon inbegrepen. U hoeft niets apart te kopen, als u deze set koopt, dan ontvangt u alles wat nodig is om het meteen na het uitpakken te gaan installeren.

Er is een optioneel product beschikbaar om hieraan toe te voegen - de Waterdichtingsset, vooral handig voor houten vloeren.

Ik help u graag bij verdere vragen.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Morgen of donderdag bezorgen?

Geachte klant,

Als u de douchebak gisteren vóór 15.00 uur hebt gekocht, wordt deze vandaag verzonden en morgen bezorgd. We verzenden alle goederen dezelfde dag als de bestelling vóór 15.00 uur wordt geplaatst met bezorgservice op de volgende dag.

Als u dit product bijvoorbeeld vandaag (woensdag) om 14.00 uur bestelt, dan ontvangt u het morgen (donderdag).

Laat het me weten als ik op een andere manier kan helpen.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Kan ik alléén de sifon kopen en zo ja, hoe plaats ik een bestelling?

Geachte klant,

We kunnen alleen de val leveren die geschikt is voor die afvoer, kosten tussen € 26,43 en 97,39 + de kosten voor levering. Ze zijn momenteel niet beschikbaar op onze website. Bel me om de bestelling te plaatsen en ik regel uw bestelling en betaling telefonisch.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Hallo, kunt u mij alstublieft vertellen wanneer mijn order kan worden bezorgd in Kent wanneer ik vandaag bestel? Hamsa

Beste Hamsa,

Dit product hebben wij op voorraad, dus als u het voor 15.00 uur bestelt, wordt vandaag verzonden en morgen geleverd.

Ik help u graag als u nog andere vragen heeft.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Ik ben geïnteresseerd in item met referentie: 43498; verzenden jullie naar Frankrijk en zo ja; wat kost dit?

Hallo,

We hebben een product dat bij uw behoeften past, Showerlay 800 x 1500 mm Line Invisible. Het is geschikt voor vinylvloeren, maar moet volledig worden bedekt, inclusief het rooster.

Waterdicht maken wordt ook sterk aanbevolen voorafgaand aan de plaatsing. Er is een optie om al dan niet een waterdichtingsset toe te voegen voordat u deze aan uw winkelwagen toevoegt. Het kost 59/3 m2˛ euro en bedekt dat gebied met 2 lagen.

Ik help u graag verder als u vragen heeft.

Vriendelijke groeten

Miriam


Kan dit worden betegeld?

Hallo

Ja, deze afvoer én het rooster moeten betegeld worden.

Dit is het meest universele producttype, er kunnen verschillende afwerkingsmaterialen op worden gebruikt, van vinyl tot steen en marmer.

Let op: de afvoer én het rooster moeten volledig bedekt worden met dat materiaal.

Wanneer u nog meer vragen heeft, dan beantwoord ik die graag.

Miriam

076 5613190


hoi bezorgen jullie in Perth, Western Australia 6110 en zo ja, wat kost dat? Bedankt!

Hallo,

Hoeveel zou u willen kopen? Wanneer heb je deze douchebak nodig? Dit is een nieuw product in onze winkel en we hebben het nog niet op voorraad, dus de levering van dit product duurt langer omdat het pas geproduceerd wordt na het plaatsen van de bestelling. Productie en levering kunnen tot 25 dagen duren.

Laat ons alstublieft weten hoeveel u nodig heeft en we zullen een offerte voor de levering opstellen.

Vriendelijke groeten

Miriam


Hallo, kan dit product worden samengevoegd om langere lengtes te maken? Onze doucheruimte is 2 m breed en we willen hier een sleufafvoer aanbrengen. Bedankt, Andy

Beste Andy,

Bedankt voor je vraag.

Deze afvoer heeft de volgende standaard lengtes: van 500 tot 1200 mm, is kant-en-klaar met snelle levering en is relatief goedkoop.

We kunnen dezelfde op maat gemaakte afvoer produceren, die 2000 mm of zelfs langer is. Dit heeft een hogere prijs en langere levertijd (zou speciaal geproduceerd moeten worden).

Voor een doucheruimte van 2000 mm breed zijn er de volgende opties met betrekking tot de afvoerlengte:

1. U kunt kiezen voor een afvoer van 1200 mm en zelf hellingen creëren vanuit elke hoek van de kamer naar elke hoek van de afvoer (diagonaal), dus waar het water ook valt, het zal altijd naar die afvoer stromen.

2. Op maat gemaakte afvoer van 1700 mm. Als u diagonale insnijdingen van tegels wenst (patroon vergelijkbaar met een envelop zodra de installatie is voltooid), raden we aan om minimaal 150 mm afstand van de muur te houden tot aan de rand van de afvoer.

3. Op maat gemaakte afvoer van 2000 mm - dezelfde lengte als de afmetingen van de ruimte, in dat geval zou u slechts een enkele of tweezijdige helling hebben, maar de montage zou ingewikkelder zijn.

Misschien is het een goed idee om eens te kijken naar onze pre-hellende kit voor natte ruimtes, met afmetingen tot 900 x 1850 en de mogelijkheid om ook een aangepast formaat te hebben, tot 1200 x 2000 mm.

Neem contact met mij op en ik zal een offerte voor u opstellen.

Vriendelijke groeten

Miriam

076 5613190


Hallo, ik heb twee betegelbare sleufafvoeren nodig, een van 300 mm en van 700 mm, geschikt voor een verhoogde vloer voor een saunaruimte.

Hallo

Onze standaard kortste afvoerlengte is 500 mm. We kunnen ook een 300 mm lang exemplaar op maat maken, dit heeft natuurlijk een hogere prijs en langere levertijd.

Een aangepaste afvoer met een lengte van 300 mm zal ongeveer € 200 kosten. Laat het me weten als je interesse hebt, en ik zal je meer informatie geven.

Vriendelijke groeten

Miriam

076 5613190


Hallo, heb je een specificatie voor dit item?

Beste klant,

Deze lineaire drains zijn gemaakt van 304 S 15 roestvrij staal dat een goede corrosiebestendigheid biedt tegen zowel chemische als atmosferische blootstelling, met een hoge weerstand tegen oxidatie. De afvoer heeft een lengte van 500 mm in borstelafwerking. De set bevat een lineair afvoerlichaam geïntegreerd met roestvrijstalen frame en kraag, afdichtingsmembraan, afvoerdeksel, verstelbare poten en sifonafsluiter.

Het frame beschermt de tegels tegen vervorming en tegen barsten, dus het is tegelijkertijd een duurzame oplossing. Dit type rooster wordt gevuld met tegels voor een mooie afwerking, dus het rooster is in dit geval slechts een houder voor de tegels. De douchegoot heeft een centrale afvoer.

Meer specificaties voor deze afvoer:

 • Lengte (X) : 500 [mm]
 • Hoogte van kanaal (C) : 30 [mm]
 • Hoogte tot het midden van de afvoerpijp (G) : 65 [mm] (kan worden aangepast)
 • Totale hoogte (H) : 100 [mm]
 • Hoogte tot bovenkant vanaf kraag (T):  15 [mm]
 • Hoogte van tegels (A) : 14 [mm]
 • Breedte tegels (D): Â 50 [mm]
 • Totale breedte met kraag (F): Â 109 [mm]
 • Breedte van kanaal (Y) : 70 [mm]
 • Volledige sifon, buisdiameter: 1,5 "(Britse standaardmaat),
 • Pijp hoogte verstelbaar en draaibaar op 360 °,
 • Drainafdekking inbegrepen.
 • Diepte tegelkanalen (A): 12 [mm]
 • Breedte van tegelkanaal (D): 60 mm [mm]

Alle informatie over dit product is te vinden op de pagina door naar beneden te gaan in de afzonderlijke tabbladen.

Als u nog meer vragen heeft, dan help ik u graag verder.

Vriendelijke groeten

Miriam

076 5613190


Hoe lang duurt levering van dit product?

Hallo,

Bedankt voor uw interesse in onze producten.

Deze producten zijn relatief nieuw in ons assortiment en zij daarom, in tegenstelling tot andere producten, niet leverbaar met levering de volgende dag.

Wanneer u het vandaag bestelt, zou het binnen 3-5 werkdagen moeten aankomen, afhankelijk van de huidige situatie bij de vervoerder. Wij informeren u mochten er vertragingen optreden.

Mocht u meer vragen hebben, dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076-5613190


Kunt u mij vertellen hoe snel product: 50703 kan worden geleverd als ik het nu bestel?

Hallo

Dat product is beschikbaar bij levering op de volgende dag, dus, afhankelijk van de huidige situatie bij de vervoerder, wanneer u het voor 3 uur bestelt, sturen we het vandaag met verwachte levering op de volgende werkdag (maandag).

Er is een mogelijkheid voor levering op zaterdag, maar dit is inclusief extra kosten (20 euro). Laat het me weten wanneer u geïnteresseerd bent.

Ik help u graag verder als u meer vragen heeft.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 5613190


Hoe lang duurt het om te leveren in Amsterdam?

Hallo,

Dit product is beschikbaar met verzending dezelfde dag en, afhankelijk van de situatie bij de vervoerder, levering de volgende dag. Wanneer u het vandaag of morgen bestelt (aangezien het vandaag een officiële feestdag is en we het niet kunnen verzenden), zal u het het de volgende werkdag - woensdag moeten ontvangen.

Ik help u graag verder als u nog meer vragen heeft.

Met vriendelijke groet,

Miriam


Wij willen deze doucheplaat op de isolatieplaat plaatsen, vervolgens willen wij hierop een betonnen oppervlak maken en daarop vervolgens ook nog een vloeibare dekvloer van 40 mm op gieten. Kan dat?

Hallo,

Ik denk dat deze manier om een ​​basis voor de bak te maken goed zou moeten werken, maar die 40 mm vloeibare dekvloer kan een probleem geven omdat er een afvoer is geïntegreerd in de bak met een verticale opstand van 15 mm hoog. U zou de bak ergens in de dekvloerlaag moeten gieten, 15 mm van het oppervlak. Als u daarmee om kunt gaan, zou ons product goed moeten werken. Het heeft een geïntegreerde en waterdichte afvoer, een McAlpine-sifon met pijp en hellingen, moet veilig en gemakkelijk te plaatsen en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Ik help u graag verder als u meer vragen heeft.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076-5613190


Douchegoot Sieme 800 mm steel. Wat is de verwachte levertijd op dit product. Bedankt.

Beste klant,

Bedankt voor uw interesse in onze producten.

Bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verzonden met levering de volgende werkdag. Dus als u vandaag bestelt, zullen de goederen u morgen bereiken.

Als u meer informatie nodig heeft, help ik u graag.

Vriendelijke groeten

Miriam

076 5613190


Kan de 60 mm diepe afvoer goed tegen de muren worden geplaatst, met het betegelbare rooster bovenop de flens? Kan de afvoer op een iets lager dekvloerbed over de breedte en lengte van de afvoer worden geplaatst, kan dit een alternatief zijn voor de . . .

Hallo,

We hebben een speciaal afvoerenassortiment dat geschikt is om direct tegen de muur te plaatsen, dit vindt u hier: Douchewandgoot kopen - Badkamermateriaal.nl | Badkamer Materiaal

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoon: 076-5613190 of per mail: info@badkamermateriaal.nl.

Met vriendelijke groet,

Miriam


Wat is het verschil tussen standaard- en roestvrijstalen roosters? De zijaanzichtfoto's zijn niet erg nuttig om dit te bepalen.

Hallo,

Die producten lijken erg op elkaar. Er is slechts een klein verschil in raspen. Standaard roosterranden zijn afgerond, terwijl RVS rechte hoeken heeft.

Wat betreft het debiet - we kunnen deze informatie niet van de fabrikant ophalen, maar ze hebben een standaard doorvoer van 26-32 l / min.

Om eerlijk te zijn - dit type product is niet zo populair en ik zou persoonlijk aanraden om voor vergelijkbare, maar betere Premium-afvoeren te gaan.

Vriendelijke groeten

Miriam


Kan de 60 mm diepe afvoer goed tegen de muren worden geplaatst, met het tegelrooster bovenop de flens? Kan de afvoer op een iets lager dekvloerbed over de breedte en lengte van de afvoer worden geplaatst, kan dit een alternatief zijn voor de poten d . . .

Hallo

De afvoer is omgeven door een 20 mm brede flens. Als uw tegeldragers 20 mm dik zijn, dan moet u de afvoer recht tegen de muur kunnen plaatsen en de dragende planken tussen de muur en het afvoerrooster kunnen plaatsen. We kunnen een afvoer op maat te maken met opstaande flens, maar in tegenstelling tot standaardproducten die beschikbaar zijn op onze website, kan het 6-10 werkdagen duren voordat deze is geproduceerd en geleverd. Laat het me weten als je geïnteresseerd bent in een dergelijke oplossing.

Betreffende stelpoten - ze zijn niet standaard bevestigd en zijn vooral handig voor houten vloeren. Je zou eventueel wat cement gebruiken om ze op de juiste plek te plaatsen en dan doorgaan met het plaatsen van de dekvloer.

Ik help je graag als je nog meer vragen hebt.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Als ik deze doucheplaat monteer, moet ik dan een tegeldragerplaat gebruiken? Als ik de steunplaat toevoeg, moet ik dan de tankset over de steunplaat gebruiken en deze vervolgens betegelen? Het lijkt er niet op dat er voldoende ruimte is tussen de pl . . .

Hallo

Het douchevloer zelf is bedekt met materiaal dat perfect is om op te tegelen, maar houd er rekening mee dat er een geïntegreerde afvoer van 15 mm hoog in verwerkt is, vandaar dat u uw tegeldikte moet controleren. Als uw tegels 10-14 mm dik zijn, is het gebruik van een tegeldrager niet nodig, als uw tegels dunner zijn, moet u mogelijk tegeldragers gebruiken om de tegels waterpas te zetten met het frame van de afvoer. Tegels moeten dezelfde hoogte als het frame hebben, anders wordt het water niet goed afgevoerd.

Mochten uw tegels dikker zijn dan 14 mm, dan hebben we een alternatieve oplossing: dit heeft helemaal geen verticaal frame, dus er is geen beperking voor de hoogte van uw afwerkingsmateriaal, het moet wel volledig worden bedekt met uw tegels of ander materiaal (marmer, steen). p>

Ik help je graag als je nog meer vragen hebt.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Moeten de tegels bij plaatsing op het oppervlak worden gesneden op de raaklijn waar de val naar de afvoer is?

Beste John,

Dat is juist. U moet uw tegels snijden volgens de voorbewerkte helling bovenop de bak.

Er zijn diagonale hellingen van elke hoek van de bak naar elke hoek van de afvoer en uw tegels moeten op die manier worden gesneden. Zie het technische diagram op een van de informatietabbladen, het wordt daar weergegeven.

Als u vragen heeft, help ik u graag verder.

Vriendelijke groeten

Miriam


Is uw Premium afvoerkanaal 80 mm breed?

Ja, kijk eens naar onze afvoervergelijking om hun specificaties in één oogopslag te zien.

https://badkamermateriaal.nl/douchegoot-vergelijking. Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Wat is het verschil tussen dit en de Ponente?

Beste klant,

De afvoer “Invisible” is geschikt voor de volgende materialen: marmer, vinylvloer, gres, gehard glas of exotisch hout. Bij deze afvoer is het niveau van het rooster en de flens hetzelfde, en gelijk met de vloer. De dikte van het afwerkingsmateriaal kan onbeperkt zijn. Het oppervlak van de afvoer moet echter altijd bedekt zijn met afwerkingsmateriaal.

Wat betreft de doucheplaat met de Premium Ponente afvoer: het rooster en de flens zijn niet op hetzelfde niveau. Er is een verschil van 15 mm en het rooster zelf is de uiteindelijke look, omdat het niet mag worden bedekt met afwerkingsmateriaal. Dit is een perfecte afvoer voor tegelvloeren, met tegels van standaarddikte vanwege de lip, waardoor u de randen tussen de flens en de afdekking mooi en gemakkelijk kan afwerken. Ponente is een gewoon roestvrijstalen patroon zonder gaten, een stevige staaf van geborsteld staal.

Als u meer vragen heeft, dan help ik u graag verder. Â

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Lineaire afvoer Wiper 600 mm Elite Ponente: is deze afvoer geschikt voor commercieel gebruik (kleedkamers)? En is het gemakkelijk schoon te houden?

Hallo

Deze afvoer is volledig gemaakt van roestvrij staal en is dus erg stevig. Het wordt geleverd met een sifon met een hoge afvoercapaciteit, die tot 38 l / min kan opnemen (Britse bouwvoorschriften vereisen 24 l / min per douche), dus het zou goed moeten zijn voor gebruik in de sportschool.

Het rooster dat bij de afvoer zit, is opneembaar en kan vervolgens worden geopend en gemakkelijk worden schoongemaakt. Het wordt ook geleverd met een haarval, zodat kleine voorwerpen die in de afvoer zijn gevallen niet verder de afvoerpijp ingaan (bijvoorbeeld ringen).

We hebben meerdere afvoeren geleverd aan sportscholen en reguliere scholen, we hebben hierover geen meldingen van storingen gehad, de klanten waren er blij mee.

Ik help u graag verder als u aanvullende informatie nodig heeft.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Hello, can you give advice on how to lay tiles on this product, can they be laid directly on the steel drain? Thanks . . .

Dear James,

As I said on the phone the main concern is the edges, you have to make sure they are not sharp and even. You can place the tiles directly on a steel cover, it would be best if you could use the correct glue (e.g. PCI Collastic or Gorilla Epoxy). You should also have gotten a small rectangular piece of membrane that matches the shape of the cover. You need to attach the cloth to the cover first and then tiles on the cloth. This can be done with tile adhesive.

With this post you will find mounting instructions for the invisible drain, it will be displayed there. But it is nothing complicated.

I forwarded your question to the manufacturer and if they have anything more interesting to say I'll give you an update.

Thank you for your order.

Best

Miriam


doe je bredere kanalen dan 84 mm, ik heb er een nodig van ongeveer 200 mm bij 4 meter.

Hallo,

Ik ben bang dat we niet in staat zullen zijn om bredere kanalen te leveren. We kunnen afvoeren op maat leveren en deze kunnen 4000 mm of langer zijn, maar het zou equivalent zijn aan een van de standaard afvoeren die beschikbaar zijn op onze website. Premium afvoer is bijvoorbeeld 84 mm, we kunnen deze 4000 mm lang leveren. Elite is 48 mm breed en kan worden geleverd in een versie van 48 x 4000 mm.

Let op: dit is de breedte van de hoes (zichtbaar gedeelte). Ze worden allemaal verlengd met een roestvrijstalen flens die hen respectievelijk 30 mm of 21 mm omgeeft.

Als u vragen heeft, help ik u graag verder.

Vriendelijke groeten

Miriam


Hallo, kunt u advies geven over het leggen van tegels op dit product, kunnen ze rechtstreeks op de stalen afvoer worden gelegd? Bedankt

Hallo,

Het spijt me te horen dat u problemen hebt ondervonden met de bak voor natte ruimtes die u bij ons hebt gekocht.

Tegels moeten worden gesneden volgens de hellingen van de douchebak. Het heeft diagonale hellingen, van elke hoek van de bak tot elke hoek van de afvoer. Het technische diagram dat bij mijn bericht is gevoegd, weerspiegelt ze.

Merk op dat ze erg kwetsbaar zijn en moeilijk te herkennen zijn.

Als u vragen heeft, help ik u graag verder.

Miriam


Is die afvoer oké voor tegelvloeren

Beste Scott,

Deze afvoer is juist ontworpen om te worden geïnstalleerd in een tegelvloer. Het is perfect voor tegels met een dikte tussen 4-14 mm., en voor elk materiaal in vergelijkbare dikte (mozaïek, marmer of steen).

Als je tegels dikker zijn, raadpleeg dan ons assortiment van douchegoten voor vinyl vloeren: Invisible drain .

Ik help u graag verder als u meer vragen heeft.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Mijn doucheplaat zal op een betonnen / dekvloer geïnstalleerd worden, en de omringende hoogte kan aangepast worden. Wat is dan de beste te kiezen plaatdikte? Waarom zijn er überhaupt verschillende plaatdiktes?

Beste Darrel,

Ik begrijp je zorgen. Houd er rekening mee dat hoewel het toekomstige vloerniveau onder de hoogte van het frame niet acceptabel is, tegels iets boven het frame zitten prima is. Ideale situatie is waar tegels gelijk met het frame zitten.

Er zijn 2 oplossingen:

- gebruik van meerdere lagen tegellijm. Nadat de eerste laag droog is, kunt u een andere aanbrengen om hoogte op te bouwen, waardoor uw mozaïektegels kunnen worden uitgespoeld met het frame van de afvoer.

- gebruik van tegeldragers. U zou 6 mm dikke tegeldragers moeten kopen, ze moeten snijden volgens de hellingen op de bak en ze moeten plaatsen voordat u ze afwerkt met mozaïek.

In beide gevallen is het belangrijkste dat u de hellingen bovenop de bak niet in gevaar brengt. Er zijn diagonale hellingen van elke hoek van de bak naar elke hoek van de afvoer.

Ik help u graag verder als u nog vragen heeft.

Miriam


Kan dit tegen een muur worden geïnstalleerd?

Beste Andrew,

Deze afvoer is omgeven door een roestvrijstalen flens, die aan alle vier de zijden 30 mm groter is. Daarom zou je een kleine ruimte tussen de muur en de rand van de afvoer hebben.

Als je een gat in je muur kunt maken en de flens daar kunt plaatsen, ja, dan kan het vlak naast de muur worden geïnstalleerd.

Als alternatief zouden we deze afvoer kunnen leveren met opstaande flens, dit zou een op maat gemaakt product zijn, met verhoogde prijs en levertijd. Meer details samen met onze offerte zijn naar uw e-mailadres gestuurd.

Vriendelijke groeten

Ik help u graag als u nog meer vragen heeft.


Hoi! Heeft het hoofdgedeelte van deze afvoer een gat dat is ontworpen om opgehoopt water af te voeren. erin ingebouwd? Bedankt

Beste Joos,

Onze afvoeren zijn een eenvoudige en populaire speciaal ontworpen voor doucheruimtes. Ze hebben geen extra afwatering (alternatieve manier om water onder de af te voeren tegels op te vangen.) We kennen deze manier van afwateren wel, in Scandinavië zijn dit soort afvoeren verplicht./p>

Onze drains van de serie “Elite” hebben die extra afwatering wel: https://badkamermateriaal.nl/zoeken-op?controller=search&orderby=price&orderway=asc&search_query=500+elite&submit_search= . Ze hebben een kleine opening tussen het verticale frame en de flens eromheen. Ze zijn echter iets duurder.

Ik help u graag verder als u meer vragen heeft.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Kan dit worden bijgesneden tot 1300 mm?

Beste Iza,

Op basis van onze afmetingen kunnen die trays vanaf elke kant tot 115 mm worden bijgesneden, dus ja, het zou mogelijk zijn om een ​​van de zijden van de lade op 1300 mm te snijden.

Het is raadzaam om van elke tegenoverliggende zijde gelijke bits te nemen (100 mm vanaf de bovenkant en 100 mm vanaf de onderkant).

Als alternatief kunnen we een op maat gemaakt dienblad aanbieden, precies gemaakt om aan uw eisen te voldoen. Het zou duurder zijn, meer kosten en langer duren om te worden afgeleverd.

Laat het me weten als je geïnteresseerd bent, ik zal met meer details contact opnemen.

Vriendelijke groeten

Miriam


Ik ben geïnteresseerd in een 1600 lmmange lineaire afvoer. Is de diepte van 20 mm voldoende voor die lengte? Is de valgraad van de verschillende plaatdiktes hetzelfde?

Beste Joy,

Ja. Zelfs een 20 mm dikke bak biedt voldoende helling voor een vlotte waterafvoer. We hebben getest dat zelfs met een helling van 0,5%, het water nog steeds wordt afgevoerd, terwijl de bak ongeveer 20 mm diepte heeft. Een dikkere bak biedt echter meer helling, dus als u van plan bent veel water door uw doucheruimte te laten stromen, is het misschien een goed idee om een dikkere te kiezen.

Ik help u graag verder als u meer vragen heeft.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


heb je bredere kanalen dan 84 mm, ik heb er een nodig van ongeveer 200 mm bij 4 meter.

Hallo

Jammer genoeg kunnen we geen bredere pijpen leveren. Afvoeren kunnen we wel op maat leveren, deze kunnen 4000 mm of langer zijn, de breedte van de pijp is gelijk aan onze standaardafvoeren. Onze Premium afvoer is bijvoorbeeld 84 mm, en we kunnen hem tot 4000 mm lang leveren. De Elite is 48 mm breed en kan worden geleverd in de uitvoering 48 x 4000 mm.

Let op: dit is de breedte van het rooster (het enige zichtbare deel). Ze zijn allemaal verlengd met een roestvrijstalen flens die ze respectievelijk 30 mm of 21 mm omgeeft.

Ik help u graag verder als u nog meer vragen heeft.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Is dit product geschikt voor gebruik op vinylvloeren? Heeft u een passende handleiding?

Beste Jos,

Ja, dit product is geschikt voor vinyl vloerbedekking. Let op: het is geen klemafvoer, daarom is er geen mechanisch sluitsysteem. Om in de afvoer te passen, moet u het vloeroppervlak waterdicht maken en vervolgens de hele afvoer bedekken, inclusief het deksel met vinyl.

Ik heb je nog een e-mail met bijbehorende montage-instructies gestuurd.

Met vriendelijke groet

Miriam

076 - 5613190


Wordt het product geleverd met de witte sifon en korte leidingen, zoals op de afbeelding?

Beste Nawal,

Er is momenteel een assortiment douchebakken geschikt voor vinylvloeren in onze winkel. Het heet Invisible en je kunt ze hier vinden:

Showerlay Line Onzichtbaar

Er is echter één beperking: je moet het rooster van de afvoer ook met vinyl bedekken.

Als u vragen heeft, help ik u graag verder.

Vriendelijke groeten

Miriam


Hallo. Is het mogelijk om de maat van de doucheplaten in te korten? We hebben een ruimte van 1150 x 800 mm, dus de lengte van het 1200 x 800-product moet verkleind worden. Hartelijk dank, Dan

Beste Sverre,

Het afvoerdeksel is opneembaar en het is alleen de zwaartekracht die het naar beneden houdt. Bij elk van onze producten is een hijshaak inbegrepen, wat het erg gemakkelijk maakt.

Na het optillen van de afdekking komt de afvalbak vrij die vervolgens kan worden geopend en gereinigd. Afvoer en vuilvanger zijn getest en zijn immuun voor de meeste reinigingsmiddelen, zelfs voor zure reinigingsmiddelen.

Afvalvanger heeft een haarvanger die voorkomt dat de leidingen verstopt raken. Er is ook een waterslot dat voorkomt dat een vieze geur terugkomt in de doucheruimte.

Als u vragen heeft, help ik u graag verder.

Vriendelijke groeten

Miriam


Heeft u dit product in antiek goud kleur?

Hallo

Nee, deze afvoer wordt niet geverfd, maar heeft een afwerking in geborsteld staal.

Met vriendelijke groet

Miriam

076 - 5613190


Hallo. Is dit product verkrijgbaar in een verchroomde afwerking?

Beste Annabella,

De doucheafvoer waar u naar vroeg, wordt geleverd met een betegelbaar rooster en is daarom bijna onzichtbaar zodra de installatie is voltooid. Je zou alleen een kader rond de tegels kunnen zien.

De afvoer is gemaakt van 304 roestvrij staal, wat betekent dat het 18-20% chroom bevat. Het heeft een zilverachtige kleur en is geborsteld, dus zelfs als het bekrast is, ziet het er nog steeds mooi uit.

Ik help je graag verder als je meer vragen hebt.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Hallo, wat is de afvoercapaciteit voor dit product? Hartelijk dank.

Hallo

De afvoercapaciteit wordt bepaald door de sifonalval. Er zijn verschillende sifons die we in deze afvoer kunnen opnemen. Ieder type sifon heeft verschillende technische eigenschappen.

De standaard sifon die bij deze afvoer wordt geleverd, is een ondiep type, met slechts 20 mm hoge waterslot en een doorvoer van 26 l / min.

Als u een sifon met een hogere afvoercapaciteit (48 l / min) of een diepere waterslot (tot 50 mm) nodig heeft, kunnen we natuurlijk een andere sifon toevoegen. Neem telefonisch contact met ons op om uw bestelling te regelen of plaats uw opmerking tijdens het online afrekenen en wij zorgen ervoor dat u uw gewenste product ontvangt. De optie om de sifon te kiezen, wordt binnenkort aan onze website toegevoegd.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Kan ik dit gebruiken in een 750 mm brede doucheruimte?

Hallo Pavan,

De langste afvoer voor een doucheruimte van 750 mm is 600 mm lang.

Een afvoer van 500 mm zou ook passen. Als alternatief kunnen we een op maat gemaakte oplossing van 750 mm aanbieden met opstaande flenzen aan de zijkant.

Vriendelijke groeten


Hallo, kunt u bij dit product de sifon veranderen in een sifon afval met een hoge afvoercapaciteit? Bedankt

Hallo Leila,

De afvoeren in ons aanbod worden geleverd met verschillende geschikte afvalbakken.

Afhankelijk van de grootte en vorm hebben sommige een grotere doorvoer dan de andere. Ik zou aanraden om voor Drop 50/50 te gaan, die een capaciteit van 48 l / min heeft en een waterafdichting van 50 mm diep, terwijl hij slechts 73 mm hoog is.

Vriendelijke groeten


Hallo, ik begrijp dat je met mijn loodgieter hebt gesproken, we moeten de afvoer op maat maken om de sifon 50 mm vanaf de linkerkant van de plaat te positioneren * kun je dit alsjeblieft regelen?

Beste Zev,

Ja, we kunnen een drain op maat met anders geplaatste afvoer maken.

Zou je de douchebak die het moet worden kunnen tekenen? Als je de lengte, hoogte, afvoerpositie en afstand van de linkerkant van de bak tot het midden van de afvoer zou kunnen markeren, dan heb ik alles wat ik moet weten.

Bijgevoegd de technische tekening, ik hoop dat dit je helpt.

Ik kijk ernaar uit van u te horen.

Met vriendelijke groet

Miriam

076 - 5613190


Ik wil een lineaire afvoer om te betegelen, totale hoogte max 100mm met een afvoer die tussen de voeten kan stromen, dwz lengte van de plaat. Prijs onder € 220,00

Beste David,

Ik denk dat deze afvoer aan je behoeften voldoet:

Wiper lineaire afvoer 600 mm Premium Pure

Dit is een afvoertype met tegelinzet, de totale hoogte is 98 mm en de sifon die bij de afvoer wordt geleverd, is volledig draaibaar en verstelbaar.

Ik help u graag verder als u nog andere vragen heeft.

Met vriendelijke groet

Miriam

076 - 5613190


wat is de maximale ruimte die er bovenop kan zodat de afvoer nog steeds werkt. Ik heb mogelijk 15 mm, zou dit werken?

Beste Henrika,

15 mm is de maximale dikte van al het materiaal dat u bovenop de plaat kan installeren.

Dezelfde plaat met betegelbaar rooster accepteert tot 20 mm materiaaldikte vloerafwerking, hier verkrijgbaar:

Als alternatief hebben we andere soorten afvoeren, alleen beschikbaar in lineaire versie, die helemaal geen beperking hebben voor de dikte van het afwerkingsmateriaal, u kunt ze hier zien:

Ik help u graag verder als u meer vragen heeft.

Met vriendelijke groet

Miriam

076 - 5613190


Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken
×

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Sluiten Aanpassen Alles accepteren