Materialen

Verkoopt u sifons voor deze Wiper-afvoer?

Hallo,

We kunnen een complete sifon leveren, u kunt de oude verwijderen en de nieuwe in uw afvoer plaatsen.

De prijs van een nieuwe sifon is tussen € 26,50 en € 97,50: https://badkamermateriaal.nl/zoeken-op?controller=search&orderby=price&orderway=asc&search_query=sifon&submit_search=.

Als u contact met mij opneemt dan help ik u om de bestelling te plaatsen.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Geachte heren, we zijn geïnteresseerd in een waterdicht membraan van 3 meter breed? Is het mogelijk om zoiets te produceren? Het zou regelmatige bestellingen van 400-500 m2 per maand betreffen. Bedankt!

Hallo

Deze membranen zijn alleen verkrijgbaar in breedtes van 1 of 2 m. Ik zal bij de fabrikant navragen of er ook een versie van 3 m kan worden gemaakt. Deze is echter moeilijk te vervoeren en de prijs ervan zou aanzienlijk hoger zijn.

Ik hoor graag van u wanneer versies van 1 of 2 m acceptabel zijn. Wij zullen een speciale prijs voor u maken vanwege het terugkerende karakter van uw verzoek.

Vriendelijke groeten

Miriam

076 5613190


Verkoopt u de tankvloeistof afzonderlijk?

Hallo

Ja, de tankvloeistof is apart verkrijgbaar, maar het is duurder dan wanneer je onze afdichtingsset (https://badkamermateriaal.nl/afdichtingsset-wiper) kiest. Die verkrijgbaar voor een betere prijs en bevat materialen die u waarschijnlijk toch moet gebruiken.

> Ik help u graag verder als u nog meer vragen heeft.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken