Hallo, kan dit product worden samengevoegd om langere lengtes te maken? Onze doucheruimte is 2 m breed en we willen hier een sleufafvoer aanbrengen. Bedankt, Andy


Beste Andy,

Bedankt voor je vraag.

Deze afvoer heeft de volgende standaard lengtes: van 500 tot 1200 mm, is kant-en-klaar met snelle levering en is relatief goedkoop.

We kunnen dezelfde op maat gemaakte afvoer produceren, die 2000 mm of zelfs langer is. Dit heeft een hogere prijs en langere levertijd (zou speciaal geproduceerd moeten worden).

Voor een doucheruimte van 2000 mm breed zijn er de volgende opties met betrekking tot de afvoerlengte:

1. U kunt kiezen voor een afvoer van 1200 mm en zelf hellingen creëren vanuit elke hoek van de kamer naar elke hoek van de afvoer (diagonaal), dus waar het water ook valt, het zal altijd naar die afvoer stromen.

2. Op maat gemaakte afvoer van 1700 mm. Als u diagonale insnijdingen van tegels wenst (patroon vergelijkbaar met een envelop zodra de installatie is voltooid), raden we aan om minimaal 150 mm afstand van de muur te houden tot aan de rand van de afvoer.

3. Op maat gemaakte afvoer van 2000 mm - dezelfde lengte als de afmetingen van de ruimte, in dat geval zou u slechts een enkele of tweezijdige helling hebben, maar de montage zou ingewikkelder zijn.

Misschien is het een goed idee om eens te kijken naar onze pre-hellende kit voor natte ruimtes, met afmetingen tot 900 x 1850 en de mogelijkheid om ook een aangepast formaat te hebben, tot 1200 x 2000 mm.

Neem contact met mij op en ik zal een offerte voor u opstellen.

Vriendelijke groeten

Miriam

076 5613190

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken