Aanbevolen vragen

Kan er elektrische vloerverwarming worden gebruikt bij dit product?

Beste klant,

Onze doucheplaten zijn zeker geschikt voor vloerverwarming, die dient wel óp de plaat te komen.

De doucheplaten zijn gemaakt van XPS-schuim, wat geweldig isoleert, dus als de vloerverwarming erónder wordt geplaatst, dan levert die vloerverwarming slechts een beperkte warmte. Door die isolatie zou de vloer bovenop de doucheplaat niet zo warm zijn als de rest van de vloer.

Let op: de bak heeft een lip van 15 mm, en dat is de ruimte die je nodig hebt om je tegels, je vloerverwarming en je tegellijm op te plaatsen. Je moet dus controleren hoe dik je tegels en vloerverwarming samen zijn. Als ze samen minder dan 15 mm zijn, dan kunnen ze goed op onze doucheplaat worden gebruikt.

Vriendelijke groeten

Miriam

076 5613190


Wat is de verwachte levertijd voor dit product?

Geachte klant,

Ik kan u bevestigen dat wij dit product op voorraad hebben, wanneer u de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, ontvangt u het de volgende werkdag. Er is ook een ochtendlevering beschikbaar tegen extra kosten. Neemt u contact met ons op als u interesse heeft?

Mocht u nog meer vragen hebben dan beantwoord ik die graag.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Kan de lineaire afvoer worden opgetild om het haar enz. te reinigen?

Geachte klant,

U kunt het rooster makkelijk optillen met bijgeleverd hijshaakje, nadat de installatie is voltooid, om van bovenaf toegang te krijgen tot de sifonval voor reiniging. U kunt hiervoor  standaard badkamerreinigingsmiddelen kunnen worden gebruikt.

Het lineaire afvoerkanaal is geïntegreerd en waterdicht, dus dat kan niet worden verplaatst, maar het rooster is een verwijderbaar onderdeel.

Als u nog meer vragen heeft, ben ik hier om te helpen.

Miriam

076 - 5613190


Is 900 mm de breedte of lengte van de doucheplaat? Bedankt!

Geachte klant,

900 mm is de afmeting die gelijk is aan de afvoer parallel aan de 600 mm lange lineaire afvoer over die 900 mm lange rand. Controleer onderstaande technische tekening en een en ander wordt uitgelegd:

Als u nog andere vragen heeft, dan help ik u graag.

Miriam


Kan de 20 mm-plaat worden gebruikt om vloerplanken in een badkamer te vervangen met standaard 400 mm-draagbalken? Bedankt.

Geachte klant,

De 20 mm dikke douchebak is het beste voor houten vloeren. Omdat vloerplanken meestal 20 mm dik zijn, moet een douchebak van 20 mm een goede oplossing zijn. Volgens onze montageaanbevelingen moet u de volgende stappen uitvoeren:

1. Verwijder vloerplanken om de balken bloot te leggen,

2. Stelpoten voorbereiden en bevestigen aan de balken, ongeveer 20 mm van hun bovenste niveau.

3. Monteer een laag van minstens 18 mm dik tussen de balken, bovenop de latten.

4. Op deze manier heeft de laag hetzelfde niveau als de balken en dit is een solide ondersteuning voor de douchebak.

5. De douchebak kan worden bevestigd met tegellijm.

Als u meer vragen heeft, dan help ik u graag.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190


Veelgestelde vragen

Douchegoten
Kan ik deze douchegoot installeren op een betegelde vloer in een badkamer?

Beste Pamela,

Premium drains zijn ontworpen om te installeren in betegelde badkamervloeren. Houd er rekening mee dat de afstand van de roestvrijstalen flens rond de afvoer, geïntegreerd voor afdichtingsdoeleinden, tot de bovenkant van het verticale frame 15 mm is, dit is dus de maximale dikte voor uw tegels plus lijm en isolatie. 8 - 12 mm is de optimale tegeldikte voor dit type afvoer.

Houd er verder rekening mee dat u uw eigen helling in uw douche moet maken om ervoor te zorgen dat er geen water op de vloer blijft. We raden aan om minimaal 150 mm ruimte te hebben vanaf de linker-, rechter- en bovenste afvoerrand naar de muren. Als alternatief, als u zich hier geen zorgen over wilt maken, kunt u onze Showerlay Line afvoer voor badkamers kiezen, met deze afvoer reeds geïntegreerd en die waterdicht is.

Met vriendelijke groeten,

Miriam

076 - 5613190


Kan ik het afvoerrooster van de doucheplaat “Invisible” verwijderen voor reiniging? En als deze niet geschikt is, kan ik deze retourneren?

Beste Marion,

Het afvoerrooster van onze Showerlay Invisible kan worden verwijderd voor reinigingsdoeleinden, zelfs nadat de installatie is voltooid. Na het heffen van het rooster(met bijgeleverd hijshaakje) heeft u toegang tot de sifon die eenvoudig kan worden geopend en gereinigd.

Betreffende het recht op teruggave - u heeft 30 dagen om het product te retourneren voor volledige terugbetaling. Houd er rekening mee dat het volledige product moet worden geretourneerd. U kunt de afvoer niet installeren en alleen het rooster retourneren. De Invisible is het enige model afvoer zonder verwisselbare afdekking, u kunt het niet met een ander model verwisselen.

Als u nog meer vragen heeft, dan beantwoord ik die graag.

Miriam

076 - 5613190


Kunt u mij de afmetingen geven van de bovenkant van de plaat tot het afvoerkanaal van de (Showerlay Wiper 900 x 1200 mm Mistral)

Beste Simon,

De standaard afstand van de bovenkant van de douchebak tot de bovenste afvoerrand is 150 mm en 192 mm van de bovenkant van de douchebak tot het midden van de geïntegreerde goot.

De output is gecentreerd tussen beide kanaalranden. De technische tekening kunt u bekijken op de productpagina van de douchegoot die in deze doucheplaat is geïntegreerd: Douchegoot Premium Mistral 600 mm.

Natuurlijk kunnen wij voor u een doucheplaat op maat maken, met verschillende afvoerposities (ook gecentreerd). We hebben ongeveer 3 werkdagen nodig om dit te produceren en het zou ook duurder zijn.

Laat het me weten als je hier meer informatie over wenst, dan help ik je graag verder.

Miriam

076 - 5613190


Laat meer zien >>
Douchebakken met douchegoot
Hallo, kunt u me alsjeblieft vertellen hoe lang de levering van showerlay linear 800x1000 naar Breda is. Ik zou het volgende week voor dinsdag / woensdag nodig hebben. Dank je. Met vriendelijke groeten, Katie

Beste Katie,

Helaas is 800 x 1000 geen standaardafmeting, we kunnen een douchebak op maat maken, het zou iets duurder zijn en we zouden nog een paar dagen nodig hebben om te produceren en te leveren.

Als alternatief kunt u een bak voor natte ruimtes 1000 x 1000 mm Line kopen en deze dan bijsnijden. Dat is heel gemakkelijk en kan gedaan worden met een gewone handzaag, en het doet geen schade aan de doucheplaat. Het enige vereiste is om aan elke kant gelijke delen af te snijden zodat de voorbewerkte hellingen behouden blijven.

Omdat de 1000 x 1000 mm maat een van onze standaardmaten is, is het standaard verkrijgbaar, dus als je het vandaag voor 12.00 uur bestelt, heb je het waarschijnlijk morgen in huis. De verzendbevestiging wordt verzonden net nadat deze onderweg is, met trackinggegevens, zodat u zelf in de gaten kunt houden wanneer het pakket zal aankomen.

Mocht u nog meer vragen hebben, dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Miriam


hallo - is dit 1200 mm breed en 1200 mm lang? we zoeken een vierkante doucheplaat van 1200 x 1200 - de specificatie zegt het maar het ziet er rechthoekig uit. Ook: waar is de afvoer geplaatst?

Beste Jules,

Op dit moment hebben we alleen afbeeldingen van een rechthoekige versie van de doucheplaat, maar deze is inderdaad vierkant, maten: 1200 x 1200 mm.

U kunt de afvoergrootte en -positie zien op de productpagina onder het tabblad “technische tekening”. De afvoer loopt parallel aan de kortere rand, vlakbij het frame.

Ik help u graag als u meer vragen heeft.

Met vriendelijke groet

Miriam

076 - 5613190


Kan ik, nadat ik deze plaat heb geïnstalleerd, de tegels er recht bovenop plaatsen of moet ik een verloop maken met mijn tegels?

Beste Oliver,

U kunt recht op de bovenkant van de plaat tegelen, deze is versterkt met materiaal dat zeer goed aansluit op tegellijm.

Het verloop is al voorbewerkt, op deze doucheplaat zijn de hellingen tot elke hoek van de doucheplaat reeds gemaakt.

Het is van cruciaal belang dat u uw tegels snijdt volgens de helling van de doucheplaat. U moet diagonale sneden maken om de vorm van de tegels aan te passen aan de helling. Controleer het tabblad “technische tekening” op de productpagina om de hellingen te zien.

Ik beantwoord graag al uw vragen.

Met vriendelijke groet

Miriam

076 - 5613190


Laat meer zien >>
Algemeen
Is dit product inclusief geul en sifon?

Geachte klant,

Ja, geul en sifon zijn inbegrepen.

Het bestaat uit de 800 x 1500 mm plaat, geïntegreerd 500 mm lang roestvrijstalen kanaal, het model “Pure” rooster en McAlpine sifon. Er is een optie om de waterdichtingsset toe te voegen als u geen eigen waterdichtingsmateriaal hebt.

Wij verkopen complete producten met alles inbegrepen, onze waterdichtingsset is erg handig voor deze douchebak.

Met vriendelijke groeten,

Miriam

076 - 5613190


Ik ben geïnteresseerd in item met referentie: 43498; verzenden jullie naar Frankrijk en zo ja; wat kost dit?

Beste klant,

We verzenden overal in de EU, dus ook naar Frankrijk. Er zijn geen extra kosten, de prijs op onze site is inclusief btw en bezorging.

Ik help je graag als je nog meer vragen hebt.

Vriendelijke groeten

Miriam

076 5613190


Als ik de bestelling vandaag plaats, wanneer kan ik de artikelen dan verwachten

Hallo

Dit product is beschikbaar voor levering op de volgende dag, dus als je het voor 3 uur bestelt, leveren we het de volgende werkdag gratis.

Ik help je graag als je vragen hebt.

Met vriendelijke groet


Laat meer zien >>
Douchebakken met doucheput
Hoe kan ik dit uit elkaar halen om het schoon te kunnen maken?

Beste Sue,

Je kan het afvoerdeksel optillen, het wordt alleen door de zwaartekracht op zijn plek gehopuden. Elk van onze producten heeft een hijshaak, wat het heel gemakkelijk maakt.

Na het opheffen van het rooster wordt de sifon blootgelegd die vervolgens kan worden geopend en schoongemaakt. Afvoer en sifon zijn getest en ze zijn immuun voor de meeste reinigingsmiddelen, zelfs voor zure reinigingsmiddelen.

De sifon heeft een haarval die voorkomt dat de leidingen verstopt raken. Er is ook een waterslot dat voorkomt dat een vieze geur terugkomt in de doucheruimte.

Ik help u graag verder als u meer vragen heeft.

Met vriendelijke groet

Miriam

076 - 5613190


Doucheputten
Hallo, ik vraag me af of de drain is voorzien van een rooster, sifon en afvoerpijp? Welk model rooster wordt gebruikt? Bedankt Tyler

Beste Tyler,

Ik kan bevestigen dat u voor de prijs die zichtbaar is op de productpagina de volgende items zult ontvangen:

- doucheplaat met voorbewerkte hellingen

- geïntegreerd roestvrijstalen kanaalafvoer

- afvoerrooster, in dit specifieke geval het betegelbare “Pure” rooster

- McAlpine sifon

U kunt ook een waterdichtingsset toevoegen aan uw bestelling, dat is optioneel.

Laat het me weten als u nog meer vragen heeft.

Miriam

076 - 5613190


Vloerverwarming
Hebben uw vloerverwarmingsmatten een secundaire of primaire uitvoer?

De aandacht zou niet alleen naar de vloerverwarming moeten uitgaan, maar meer naar de totale isolatie van het pand. Onze verwarmingsmatten hebben een capaciteit van 150 W / m2 (vereist voor VDE-goedkeuring) en de werking hiervan is afhankelijk van de isolatie in het pand. Isolatie onder de vloerverwarming is nodig voor maximale warmte in de kamer. Vervolgens is isolatie in de kamer noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de warmte in de kamer blijft. In nieuwbouw omstandigheden is er geen probleem, omdat de isolatienormen tegenwoordig extreem hoog zijn. In oudere woningen, waar isolatie ontbreekt, zien we regelmatig een probleem. Conclusie: wanneer de isolatie goed is, zou er geen enkel probleem moeten zijn. Wanneer u hierover bezorgd bent, dan kunt u een warmteverliesberekening (laten) uitvoeren.

Mocht u nog meer vragen over de Sunfloor-producten hebben, dan stuur ik deze door naar de fabrikant en die zal u graag verder van dienst zijn.

Miriam

076 - 5613190


Kan er elektrische vloerverwarming worden gebruikt bij dit product?

Beste klant,

Onze doucheplaten zijn zeker geschikt voor vloerverwarming, die dient wel óp de plaat te komen.

De doucheplaten zijn gemaakt van XPS-schuim, wat geweldig isoleert, dus als de vloerverwarming erónder wordt geplaatst, dan levert die vloerverwarming slechts een beperkte warmte. Door die isolatie zou de vloer bovenop de doucheplaat niet zo warm zijn als de rest van de vloer.

Let op: de bak heeft een lip van 15 mm, en dat is de ruimte die je nodig hebt om je tegels, je vloerverwarming en je tegellijm op te plaatsen. Je moet dus controleren hoe dik je tegels en vloerverwarming samen zijn. Als ze samen minder dan 15 mm zijn, dan kunnen ze goed op onze doucheplaat worden gebruikt.

Vriendelijke groeten

Miriam

076 5613190


Kan de doucheplaat worden gebruikt met vloerverwarming?

Dear Richard,

I can confirm that the tray can be used with underfloor heating. Please notice it should be installed on top, not under the tray (because of the insulation properties of the board).

Our underfloor heating has fully sheathed cables, which means it can be used even in wet areas.

Kind regards

Miriam


Laat meer zien >>
Materialen
Verkoopt u sifons voor deze Wiper-afvoer?

Hallo,

We kunnen een complete sifon leveren, u kunt de oude verwijderen en de nieuwe in uw afvoer plaatsen.

De prijs van een nieuwe sifon is tussen € 26,50 en € 97,50: https://badkamermateriaal.nl/zoeken-op?controller=search&orderby=price&orderway=asc&search_query=sifon&submit_search=.

Als u contact met mij opneemt dan help ik u om de bestelling te plaatsen.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Geachte heren, we zijn geïnteresseerd in een waterdicht membraan van 3 meter breed? Is het mogelijk om zoiets te produceren? Het zou regelmatige bestellingen van 400-500 m2 per maand betreffen. Bedankt!

Hallo

Deze membranen zijn alleen verkrijgbaar in breedtes van 1 of 2 m. Ik zal bij de fabrikant navragen of er ook een versie van 3 m kan worden gemaakt. Deze is echter moeilijk te vervoeren en de prijs ervan zou aanzienlijk hoger zijn.

Ik hoor graag van u wanneer versies van 1 of 2 m acceptabel zijn. Wij zullen een speciale prijs voor u maken vanwege het terugkerende karakter van uw verzoek.

Vriendelijke groeten

Miriam

076 5613190


Verkoopt u de tankvloeistof afzonderlijk?

Hallo

Ja, de tankvloeistof is apart verkrijgbaar, maar het is duurder dan wanneer je onze afdichtingsset (https://badkamermateriaal.nl/afdichtingsset-wiper) kiest. Die verkrijgbaar voor een betere prijs en bevat materialen die u waarschijnlijk toch moet gebruiken.

> Ik help u graag verder als u nog meer vragen heeft.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190


Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken