Hallo, kunt u me alsjeblieft vertellen hoe lang de levering van showerlay linear 800x1000 naar Breda is. Ik zou het volgende week voor dinsdag / woensdag nodig hebben. Dank je. Met vriendelijke groeten, Katie


Beste Katie,

Helaas is 800 x 1000 geen standaardafmeting, we kunnen een douchebak op maat maken, het zou iets duurder zijn en we zouden nog een paar dagen nodig hebben om te produceren en te leveren.

Als alternatief kunt u een bak voor natte ruimtes 1000 x 1000 mm Line kopen en deze dan bijsnijden. Dat is heel gemakkelijk en kan gedaan worden met een gewone handzaag, en het doet geen schade aan de doucheplaat. Het enige vereiste is om aan elke kant gelijke delen af te snijden zodat de voorbewerkte hellingen behouden blijven.

Omdat de 1000 x 1000 mm maat een van onze standaardmaten is, is het standaard verkrijgbaar, dus als je het vandaag voor 12.00 uur bestelt, heb je het waarschijnlijk morgen in huis. De verzendbevestiging wordt verzonden net nadat deze onderweg is, met trackinggegevens, zodat u zelf in de gaten kunt houden wanneer het pakket zal aankomen.

Mocht u nog meer vragen hebben, dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Miriam

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken