Mijn doucheplaat zal op een betonnen / dekvloer geïnstalleerd worden, en de omringende hoogte kan aangepast worden. Wat is dan de beste te kiezen plaatdikte? Waarom zijn er überhaupt verschillende plaatdiktes?


Beste Darrel,

Ik begrijp je zorgen. Houd er rekening mee dat hoewel het toekomstige vloerniveau onder de hoogte van het frame niet acceptabel is, tegels iets boven het frame zitten prima is. Ideale situatie is waar tegels gelijk met het frame zitten.

Er zijn 2 oplossingen:

- gebruik van meerdere lagen tegellijm. Nadat de eerste laag droog is, kunt u een andere aanbrengen om hoogte op te bouwen, waardoor uw mozaïektegels kunnen worden uitgespoeld met het frame van de afvoer.

- gebruik van tegeldragers. U zou 6 mm dikke tegeldragers moeten kopen, ze moeten snijden volgens de hellingen op de bak en ze moeten plaatsen voordat u ze afwerkt met mozaïek.

In beide gevallen is het belangrijkste dat u de hellingen bovenop de bak niet in gevaar brengt. Er zijn diagonale hellingen van elke hoek van de bak naar elke hoek van de afvoer.

Ik help u graag verder als u nog vragen heeft.

Miriam

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken