Hoe Creëer Ik Opbergruimte In Mijn Natte Cel

Een natte ruimte heeft per definitie een minimalistische look. Alles ziet er strak uit. Een goed ontworpen natte ruimte, ook wel een natte cel genoemd, geeft het gevoel dat je je eigen privé-spa binnenstapt, met strakke lijnen en een optimaal gebruik van de ruimte. Spullen opbergen in een natte ruimte klinkt wellicht niet ideaal, echter, jouw badkamerbenodigdheden moeten toch een plekje vinden. Je moet wel wat creativiteit aan de dag leggen als je geen inbreuk wil maken op de stijl van je badkamer of de cleane look van je natte ruimte intact wilt laten.


In deze blog leggen we uit hoe je op een slimme manier opbergruimte kunt inbouwen in je natte cel zodat je optimaal gebruik kunt maken van deze unieke badkamerruimte in jouw woning.

  1. Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte

Als je geen berging kunt inbouwen in je natte cel, is het tijd om de ruimte die je wel ter beschikking hebt eens goed onder de loep te nemen. Misschien vind je toch een mogelijkheid. Veel opbergmeubelen zijn ontworpen voor sanitair dat reeds geïnstalleerd is. Je kunt bijvoorbeeld een kastje aanschaffen dat precies onder jouw wastafel of wasbak past.
Deze kastjes en planken benutten in feite 'dode ruimte' en zijn ideaal voor het bewaren van badkamerbenodigdheden zoals toiletartikelen, toiletrollen en schoonmaakproducten. 

Een hoekkast kan ook een oplossing zijn voor natte ruimtes als die aan de kleine kant zijn. Er is een ruime keuze aan maten en soorten.

  1. Waterdichte bergruimte

Vanzelfsprekend dienen alle kastjes en planken die in jouw natte ruimte geplaatst worden, waterdicht te zijn. Kies voor waterdicht of waterbestendig materiaal om schade aan de opbergruimte en de inhoud daarvan te voorkomen.
Er is gelukkig een ruime keuze aan opbergmogelijkheden voor jouw badkamer. Planken, ingebouwde kastjes, opbergdozen, rekken en dichte kastjes die speciaal ontworpen zijn voor een natte cel. 

  1. Opbergruimte voor je natte cel

Als je intensief bezig bent met het ontwerp van je natte ruimte is bergruimte een belangrijke overweging. Inbouwkastjes kunnen een uitstekende optie zijn: je hebt meer bergruimte terwijl de beschikbare ruimte in jouw natte cel gelijk blijft. Perfect voor het opbergen van toiletartikelen, handdoeken en decoratieve spullen. Dankzij inbouwkastjes of -planken kun je optimaal gebruik maken van je natte ruimte en kun je alle toiletartikelen uit het zicht houden. Let wel: als je inbouwkastjes in je ontwerp opneemt, dan dienen deze geïnstalleerd te worden voordat de waterdichte panelen aangebracht worden. Dit zorgt voor een waterdichte en professionele afwerking.

  1. Maak optimaal gebruik van wandruimte

Als je overweegt om extra opbergruimte te installeren in je natte cel, moet je niet alleen uitgaan van het beschikbare vloeroppervlak. Onafhankelijk van de grootte van de vloer bieden de wanden in jouw badkamer ongetwijfeld veel ruimte die je kunt gebruiken om badkamerartikelen te bewaren.  Moderne badkamers bieden vaak al veel slimme opbergmogelijkheden, van eigentijdse ladderplanken tot opbergruimte boven de deur en planken aan de wand. Zo blijft je vloer schoon en vrij van rommel maar deze elementen kunnen ook een decoratieve functie hebben zodat je natte ruimte er goed uitziet en één geheel vormt. Elegante matzwarte opbergrails of -planken zijn momenteel erg populair. Je kunt ook kiezen voor een afwerking in geborsteld goud voor een bijzonder weelderige look.

  1. Verborgen plekjes

Tenslotte introduceren wij een ingenieuze manier van opbergen waar je misschien zelf niet opgekomen was! In een badkamer of natte ruimte mag een spiegel uiteraard niet ontbreken. Echter, de ontwerpers van moderne spiegels zijn zich ervan bewust dat je nooit genoeg opbergruimte kunt hebben. De perfecte oplossing: plankjes die verborgen zijn achter de spiegel. Ideaal voor het opbergen van toiletartikelen, cosmetica en medicijnen. Kortom: een opbergspiegel is de allerbeste keuze als je een strak, minimalistisch effect nastreeft.

Het is nu gemakkelijker dan ooit om je eigen perfecte natte ruimte te ontwerpen. Neem eens een kijkje op onze site: Nassraumsets Ongeacht de grootte van je badkamer kun je nu zelf de badkamer van je dromen in een mum van tijd bestellen en installeren. Aarzel niet en neem nu een kijkje!

Screenshot 137
David Leenders

David Leenders' Bio

Expertise: Klantenservice, Verkoop, Vloerverwarming, Douchegoten

Over David

David Leenders is een ervaren professional in klantenservice en verkoop, met gespecialiseerde kennis in vloerverwarming en douchegoten. Zijn reis door de industrie kenmerkt zich door een diepgaande inzet om klantbehoeften te begrijpen en te vervullen, en zijn expertise is evident in elke interactie en elk project dat hij onderneemt.

Specialisatiegebieden

Vloerverwarming: Davids expertise in vloerverwarming is uitgebreid, van installatietechnieken tot langetermijnonderhoudsstrategieën.

Douchegoten: Zijn kennis strekt zich uit tot geavanceerde oplossingen voor douchegoten, waarbij hij inzicht geeft in de nieuwste technologieën en trends in natte ruimtes en lineaire douchegoten.

Blogbijdragen

De blogartikelen van David weerspiegelen zijn uitgebreide ervaring in klantenservice, verkoop en technische kennis. Zijn schrijfsels bieden een mix van praktisch advies, inzicht in de branche en een scherp begrip van wat klanten zoeken in moderne oplossingen.

Reacties (0)

Geen reacties op dit moment
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken
×

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Sluiten Aanpassen Alles accepteren