Nieuws

Hoe Betegel Ik Een Natte Cel

Hoe betegel ik een natte cel

Het kan veel tijd kosten om jour ideale natte ruimte te ontwerpen en te installeren, of je het nu zelf doet of de hulp inroept van een vakman. Niet alleen schep je een functionele, stijlvolle ruimte in jouw woning, een natte cel kan jouw woning ook aanzienlijk in waarde doen vermeerderen, dus het is van groot belang om dit project vanaf het begin goed aan te pakken! 

David Leenders
0 comments
1113 views
De Beste Verlichting Voor Een Natte Ruimte

De beste verlichting voor een natte ruimte

Als je druk bezig bent met het ontwerp van jouw nieuwe badkamer, precies zoals jij het wilt, besteed je ongetwijfeld veel aandacht aan de tegels, de afvoer en de keuze van de juiste douchekop. Echter, als je echt je nieuwe badkamer of natte ruimte in het zonnetje wilt zetten, is de juiste verlichting van groot belang! De juiste verlichting voor je natte ruimte heeft een grote invloed op de sfeer waarnaar je streeft, of je nu je favoriete 5 sterrenhotel wilt nabootsen of een ontspannende spa-omgeving thuis wilt creëren. Wat je ook wilt, je hebt een ruime keuze aan verlichting. Hier bieden we een overzicht van de meest gebruikte soorten verlichting voor een natte ruimte. Kijk zelf welk type het beste past bij jouw ontwerp!

David Leenders
0 comments
1202 views
Zwart: De Nieuwe Badkamertrend

Zwart: de nieuwe badkamertrend

De kleur zwart is de laatste jaren in zwang voor badkamers die met de mode meegaan. Ga voor trendy zwarte wanden, vloeren en tegels en zwart sanitair als je het aandurft. Hoe het ook zij, een dramatisch vleugje zwart zorgt ervoor dat jouw badkamer of natte ruimte er modern en elegant uitziet. Als je overweegt om een nieuwe badkamer te installeren of je huidige badkamer een modern tintje wilt geven, kies dan voor zwart. 
Laten we deze opwindende badkamertrend eens nader bekijken. 

David Leenders
0 comments
917 views
Lekker Onder De Regendouche

Lekker onder de regendouche

David Leenders
0 comments
919 views
Hoe Bespaar Je Geld In De Badkamer

Hoe bespaar je geld in de badkamer

David Leenders
0 comments
990 views
De Beste Vloer Voor Een Natte Kamer

De beste vloer voor een natte kamer

David Leenders
0 comments
1554 views
De Voordelen Van Een Natte Ruimte Voor Mensen Met Een Mobiliteitsbeperking

De voordelen van een natte ruimte voor mensen met een mobiliteitsbeperking

Een natte ruimte is niet alleen een uitstekende keuze als je modern woont. Het leven van ouderen of mensen met mobiliteitsproblemen wordt er ook een stuk comfortabeler door. Helaas gebeuren er vaak ongelukken in de badkamer. Als je uit het bad of de douche stapt heb je een grotere kans om te vallen. Een natte ruimte is precies ontworpen om dit soort ongelukken te voorkomen. In een natte ruimte kun je ook eenvoudig veiligheidsrails, zitjes en andere mobiliteitshulpmiddelen installeren zodat iedereen veilig gebruik kan maken van de badkamer.

David Leenders
0 comments
1075 views
Hoe Creëer Ik Opbergruimte In Mijn Natte Cel

Hoe creëer ik opbergruimte in mijn natte cel?

Een natte ruimte heeft per definitie een minimalistische look. Alles ziet er strak uit. Een goed ontworpen natte ruimte, ook wel een natte cel genoemd, geeft het gevoel dat je je eigen privé-spa binnenstapt, met strakke lijnen en een optimaal gebruik van de ruimte. Spullen opbergen in een natte ruimte klinkt wellicht niet ideaal, echter, jouw badkamerbenodigdheden moeten toch een plekje vinden. Je moet wel wat creativiteit aan de dag leggen als je geen inbreuk wil maken op de stijl van je badkamer of de cleane look van je natte ruimte intact wilt laten.

David Leenders
0 comments
1218 views
Hoe Maak Ik Mijn Douchewand Schoon

Hoe maak ik mijn douchewand schoon?

Een douche is ontspannend en verfrissend. Daarom moet jouw douche er zo goed mogelijk uitzien. Als je elke dag een douche neemt dan kunnen jouw douchewanden snel vuil worden door zeepresten, kalkaanslag of achtergebleven haar. Als je graag wilt dat jouw douchewand of -cabine er nog net zo smetteloos uitziet als op de eerste dag, lees dan verder. Wij vertellen je precies hoe je jouw douchewand weer kan laten glanzen.

David Leenders
0 comments
579 views
JA, WIJ KUNNEN EEN OP MAAT GEMAAKTE DOUCHEPLAAT VOOR U PRODUCEREN

JA, WIJ KUNNEN EEN OP MAAT GEMAAKTE DOUCHEPLAAT VOOR U PRODUCEREN

JA, WIJ KUNNEN EEN OP MAAT GEMAAKTE DOUCHEPLAAT VOOR U PRODUCEREN In onze winkel bieden wij 14 verschillende maten kant-en-klare doucheplaten aan. Bovendien kan elk van hen lichtjes worden bijgesneden tot de gewenste afmetingen. Wij beseffen echter dat zelfs dit soms niet voldoende is om de doucheplaat volledig aan uw ontwerp of de afmetingen en vorm van uw badkamer aan te passen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een op maat gemaakte doucheplaat te bestellen. Hoe gaat dat in zijn werk? Hoe ziet het hele proces eruit en hoe lang duurt het om het te voltooien? Hieronder vindt u alle antwoorden.

David Leenders
0 comments
662 views
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken
×

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Sluiten Aanpassen Alles accepteren