JA, WIJ KUNNEN EEN OP MAAT GEMAAKTE DOUCHEPLAAT VOOR U PRODUCEREN

JA, WIJ KUNNEN EEN OP MAAT GEMAAKTE DOUCHEPLAAT VOOR U PRODUCEREN

In onze winkel bieden wij 14 verschillende maten kant-en-klare doucheplaten aan. Bovendien kan elk van hen lichtjes worden bijgesneden tot de gewenste afmetingen. Wij beseffen echter dat zelfs dit soms niet voldoende is om de doucheplaat volledig aan uw ontwerp of de afmetingen en vorm van uw badkamer aan te passen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een op maat gemaakte doucheplaat te bestellen. Hoe gaat dat in zijn werk? Hoe ziet het hele proces eruit en hoe lang duurt het om het te voltooien? Hieronder vindt u alle antwoorden.

WAAROM SOMMIGE MENSEN EEN OP MAAT GEMAAKTE DOUCHEPLAAT NODIG HEBBEN?

Een doucheplaat op maat is vaak de enige oplossing in zeer kleine, of juist in zeer grote, ruime badkamers. Tot op heden hebben wij met succes vele doucheplaten geleverd in diverse vormen en maten. Een trapeziumvormige, driehoekige, veelhoekige of een ronde doucheplaat is voor ons geen probleem.

Een bij ons bestelde doucheplaat in een niet-standaard maat of vorm geeft u de zekerheid dat alle afschotten symmetrisch zijn en dat de afvoer precies wordt geïnstalleerd waar hij in het project is gepland. De XPS-schuim platen worden met een zeer hoge nauwkeurigheid uitgesneden om een precies en gelijkmatig afschot te krijgen. Door een kant-en-klare doucheplaat met afschot, wint de aannemer enorm aan gemak bij de montage en afwerking van de inloopdouche. Dit betekent lagere arbeidskosten en meer zekerheid van een goed afgewerkte klus.

HOE KAN IK BESTELLEN?

Neem contact met ons op op de voor u meest geschikte manier. U kunt ons bereiken via de chat die verschijnt in de rechter benedenhoek van de pagina (onze werktijden zijn van 8 tot 17 uur van maandag t/m vrijdag) U zult onmiddellijk hulp krijgen, anders laat voor ons een bericht achter en wij zullen u later beantwoorden. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@badkamermateriaal.nl of bellen naar 076 799 5017.

Ongeacht de vorm van contact die u in het begin kiest, vergeet niet dat wij op een bepaald moment in het proces uw e-mailadres nodig hebben om u een technische tekening van uw doucheplaat op maat ter goedkeuring toe te sturen.

WAT ZIJN DE STAPPEN?

Nadat wij hebben vastgesteld wat u nodig heeft, maken wij een technische tekening van uw doucheplaat volgens uw wensen en afmetingen en vervolgens sturen we deze ter goedkeuring naar uw e-mail adres. Wanneer u akkoord bent met de tekening en de prijs, wordt u gevraagd om een volledige vooruitbetaling te doen op onze rekening. Na ontvangst van de betaling zal de plaat worden geproduceerd en wij zullen u informeren over de geschatte leveringstermijn. Na ontvangst van de zending dient u het pakket in aanwezigheid van de koerier te controleren op eventuele beschadigingen.

Installeer uw op maat gemaakte doucheplaat volgens de richtlijnen.De levertijd duurt meestal ongeveer 10 werkdagen.

WAT ALS IK DE DOUCHEPLAAT WIL RETOURNEREN?

Voor standaard doucheplaten, die in onze winkel verkrijgbaar zijn, is retourneren of ruilen altijd mogelijk binnen 30 dagen. Helaas is het niet mogelijk om onze op maat gemaakte producten, zoals doucheplaten, te retourneren. Daarom vragen wij om doordachte aankopen en precieze afmetingen bij het ontwerpen van uw doucheplaat.Voor standaard doucheplaten, die in onze winkel verkrijgbaar zijn, is retourneren of ruilen altijd mogelijk binnen 30 dagen. Helaas is het niet mogelijk om onze op maat gemaakte producten, zoals doucheplaten, te retourneren. Daarom vragen wij om doordachte aankopen en precieze afmetingen bij het ontwerpen van uw doucheplaat.

Mocht u hier nog meer over weten dan kunt u altijd contact per mail (info@badkamermateriaal.nl) telefoon (076 799 5017) of chat opnemen, tijdens kantoortijden heeft u direct contact. Wij proberen u dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

Screenshot 137
David Leenders

David Leenders' Bio

Expertise: Klantenservice, Verkoop, Vloerverwarming, Douchegoten

Over David

David Leenders is een ervaren professional in klantenservice en verkoop, met gespecialiseerde kennis in vloerverwarming en douchegoten. Zijn reis door de industrie kenmerkt zich door een diepgaande inzet om klantbehoeften te begrijpen en te vervullen, en zijn expertise is evident in elke interactie en elk project dat hij onderneemt.

Specialisatiegebieden

Vloerverwarming: Davids expertise in vloerverwarming is uitgebreid, van installatietechnieken tot langetermijnonderhoudsstrategieën.

Douchegoten: Zijn kennis strekt zich uit tot geavanceerde oplossingen voor douchegoten, waarbij hij inzicht geeft in de nieuwste technologieën en trends in natte ruimtes en lineaire douchegoten.

Blogbijdragen

De blogartikelen van David weerspiegelen zijn uitgebreide ervaring in klantenservice, verkoop en technische kennis. Zijn schrijfsels bieden een mix van praktisch advies, inzicht in de branche en een scherp begrip van wat klanten zoeken in moderne oplossingen.

Gerelateerde producten

€ 421,75 € 702,92
11 Reviews
Wiper douchebak 900 x 1200 mm douchegoot type Pure Dit is de basis voor een inloopdouche. De plaat bestaat uit hard XPS-schuim dat aan beide zijden is gecoat met een elastische kleeflaag die is versterkt met een glasvezelgaas. Het kan worden afgewerkt met tegels van elk formaat of met mozaïek. Speciale groeven in de richting van de afvoer maken het...
Onze “OneWay Fall Showerlay Wiper 900 x 900 mm Line Ponente” is een inloopdoucheplaat met een geïntegreerde douchegoot. Deze doucheplaat wordt gekenmerkt door een enkele helling in één richting, gevormd naar de afvoergoot. Afhankelijk van het type vloer en de grootte van de helling die nodig is, zijn er twee diktes beschikbaar: 30 mm en 40 mm. De “OneWay...
Kimband en Kimpasta

Kimband en Kimpasta Afdichtingsset Wiper 3,5 m²

WIPER
TKW3
€ 86,99
13 Reviews
De afdichtingsset wordt gebruikt in ruimtes en op vloeren die worden blootgesteld aan hoge luchtvochtigheid (bijv. badkamers, douches, toiletten, wasruimtes, keukens, enz.). Het beschermt de vloer waarop bijvoorbeeld keramische tegels en vloerbedekkingen moeten worden geplaatst. Het kan op veel verschillende materialen worden gebruikt, zoals op gipsplaat,...

Reacties (0)

Geen reacties op dit moment
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken
×

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Sluiten Aanpassen Alles accepteren