Lekker Onder De Regendouche

Een regendouche? Daar kon je vroeger alleen van genieten bij een bezoekje aan luxe hotels en kuuroorden. Nu kan een regendouche eigenlijk niet ontbreken in eigentijdse woningen. Zeker als je zelf graag af en toe een spaatje bezoekt, weet je dat een eigentijdse woning pas compleet is met een regendouche. Als je graag onder de regendouche staat in jouw favoriete spa besef je dat je graag zelf thuis ook onder de regendouche wilt staan.


Monteer een regendouche in jouw douchecabine of natte ruimte en profiteer van de vele praktische voordelen.

Waarom is dit type douche zo in trek?

Wat is een regendouche precies?

Een regendouche is speciaal ontworpen om het algemene gevoel van een regenbui in een tropisch oerwoud na te bootsen. De kop van een regendouche heeft doorgaans een groter oppervlak in vergelijking met een traditionele douchekop.
Je kunt koppen voor regendouches aanschaffen in verschillende maten, doorgaans met een omvang van 20-30cm. Je kunt zo’n douchekop zowel aan de muur als aan het plafond monteren. Als je een nieuwe woning betrekt, of je eigen woning renoveert, raden wij aan om de douchekop aan het plafond te bevestigen. Immers, als je een verfrissende douche wilt nemen, dan stap je eenvoudig onder je regendouche en geniet je van de rechtstreekse waterstraal.

Waar kun je een regendouche het best monteren?

Waar je de douchekop precies monteert, hangt af van de grootte van jouw douchecabine of natte ruimte. Wij adviseren doorgaans om deze 45-75cm vanaf de muur te monteren. De douchekop dient in een centrale positie te worden bevestigd, zodat je genoeg bewegingsruimte hebt om de douche in te stappen en je om te draaien. Een regendouche sproeit meer water rond dus als je geen natte ruimte hebt is dit ook een punt van overweging. Houd ook rekening met de lengte van de langste persoon in je huishouden. Monteer de douchekop minstens 30cm hoger zodat je het gewenste regeneffect krijgt.

Waarom een regendouche?

De allerbeste combinatie

Een klassieke douchekop biedt meestal ofwel een krachtige waterdruk ofwel een groot bereik – meestal het een of het ander! Doorgaans een frustrerend compromis maar hier komt het ontwerp van de regendouchekop echt tot zijn recht. Veel regendouchekoppen bieden niet alleen een dikkere waterstraal, maar ook veel verschillende opties om de druk aan te passen. Perfect als je intens wilt douchen.

Eenvoudige montage

Een regendouchekop is geschikt voor iedere woning omdat er zoveel verschillende modellen beschikbaar zijn. Je kunt een eenvoudige versie kiezen of het zo luxe maken als je wilt. Als je een regendouchekop aanschaft krijgt je er vaak alle noodzakelijke hulpstukken bij zodat je de regendouchekop rechtstreeks op de waterleiding kunt monteren.

Makkelijk in het onderhoud

Je denkt misschien dat je meer tijd besteedt aan het schoonmaken van je nieuwe douchekop omdat deze groter is, maar juist daardoor is deze veel gemakkelijker schoon te maken dan een meer ouderwetse douchekop. Immers, een regendouchekop heeft een plat ontwerp, waardoor hij gemakkelijk te onderhouden is. Veeg je douchekop gewoon elke dag af met een schone doek en hij glanst weer als nieuw.

Constante waterstraal

Straaldouchekoppen sproeien vaak te snel, waardoor het altijd gokken blijft om de juiste instelling te vinden. Niet bepaald bevorderlijk voor een ontspannende douche. Regendouchekoppen zijn speciaal ontworpen om een zachte waterstraal te produceren die perfect kan worden afgestemd op de waterdruk die jij het liefste hebt. Geen harde waterstralen meer!

Milieubewust

Wist je dit al? Als je overschakelt naar een regendouchekop kun je per douchebeurt een aanzienlijke hoeveelheid water besparen. Moderne regendouchekoppen zijn uitgerust met waterzuinige technologie, en dankzij de gelijkmatige waterstraal heb je minder tijd nodig om te douchen. We willen allemaal de energiekosten zo laag mogelijk houden, toch?

Modern design

Een regendouchekop perfect bij een moderne inrichting, of je huis nieuwbouw is of dat je een bestaande ruimte renoveert. En dit is de reden waarom dit soort douchekop een standaarduitrusting is in luxe resorts over de hele wereld: ze zijn strak, verfijnd en speciaal ontworpen om elke ruimte waarin je ze aantreft een luxe tintje te geven.

Een regendouche is de ideale aanvulling voor elke modern natte kamer of douchecabine. Als je zelf thuis je droomruimte wilt creëren, neem dan een kijkje bij ons gehele assortiment. Van doucheschermen tot aan volledige pakketten waarmee jij je badkamer kunt omtoveren, bij ons ben je aan het juiste adres.

Screenshot 137
David Leenders

David Leenders' Bio

Expertise: Klantenservice, Verkoop, Vloerverwarming, Douchegoten

Over David

David Leenders is een ervaren professional in klantenservice en verkoop, met gespecialiseerde kennis in vloerverwarming en douchegoten. Zijn reis door de industrie kenmerkt zich door een diepgaande inzet om klantbehoeften te begrijpen en te vervullen, en zijn expertise is evident in elke interactie en elk project dat hij onderneemt.

Specialisatiegebieden

Vloerverwarming: Davids expertise in vloerverwarming is uitgebreid, van installatietechnieken tot langetermijnonderhoudsstrategieën.

Douchegoten: Zijn kennis strekt zich uit tot geavanceerde oplossingen voor douchegoten, waarbij hij inzicht geeft in de nieuwste technologieën en trends in natte ruimtes en lineaire douchegoten.

Blogbijdragen

De blogartikelen van David weerspiegelen zijn uitgebreide ervaring in klantenservice, verkoop en technische kennis. Zijn schrijfsels bieden een mix van praktisch advies, inzicht in de branche en een scherp begrip van wat klanten zoeken in moderne oplossingen.

Reacties (0)

Geen reacties op dit moment
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken
×

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Sluiten Aanpassen Alles accepteren