Zwart: De Nieuwe Badkamertrend

De kleur zwart is de laatste jaren in zwang voor badkamers die met de mode meegaan. Ga voor trendy zwarte wanden, vloeren en tegels en zwart sanitair als je het aandurft. Hoe het ook zij, een dramatisch vleugje zwart zorgt ervoor dat jouw badkamer of natte ruimte er modern en elegant uitziet. Als je overweegt om een nieuwe badkamer te installeren of je huidige badkamer een modern tintje wilt geven, kies dan voor zwart. 
Laten we deze opwindende badkamertrend eens nader bekijken. 

Hoe verwerk ik zwart in mijn badkamer?

Een van de gemakkelijkste manieren om zwart in je badkamer te verwerken is om te kiezen voor een zwarte wand of vloer. Zwarte tegels zijn momenteel razend populair omdat ze een statement effect toevoegen aan natte ruimtes en douchecabines. Bij Badkamer Materiaal gaan we nog een stapje verder dankzij de introductie van onze zwarte lineaire afvoeren. Het Intensi 316 -assortiment geeft jouw natte ruimte een moderne en stijlvolle look. Functioneel, elegant en gemakkelijk te plaatsen. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen waaronder mat, geborsteld en gepolijst zwart, deze afvoeren voegen die oh zo belangrijke ‘finishing touch’ toe aan het ontwerp van een zwarte badkamer. 

Als je slechts een paar zwarte elementen wilt inpassen in je badkamer, maak dan gebruik van een contrasterende kleur. Rood, groenblauw, zilver en goud zijn allemaal tinten die een prachtig contrast vormen met een zwarte achtergrond. Zo kun je gemakkelijk profiteren van deze moderne trend en er het meeste uithalen met slechts enkele accenten. 

Zijn zwarte badkamerarmaturen trendy?

Een badkamer geheel in het zwart (sanitair, kranen, wanden) kan er ongelooflijk modern uitzien, maar misschien moet je even pas op de plaats maken. Als alles zwart is kan het overweldigend overkomen. Zwart is ook moeilijk schoonmaken omdat alles sporen achterlaat: water, stof en vingerafdrukken. Je zou ook indruk kunnen maken met een zwarte wastafel, spiegelrand of zelfs een zwarte douchewand. Deze geven jouw badkamer een kleuraccent zonder dat ze echt domineren. Een fantastische tip: ga voor kleuren die goed afsteken bij zwart. Een helderwit bad maakt een fantastisch contrast met een zwarte achtergrond en geeft een bijzonder luxueus gevoel.

Verdere badkameraccessoires zoals kranen, douchekoppen en andere armaturen bieden een geweldige mogelijkheid om van deze trend te profiteren. Deze zwarte accessoires voegen een eigentijds tintje toe aan je badkamer of natte kamer. Je kunt kiezen tussen een matte afwerking om de industriële trend na te bootsen en gepolijst, glanzend zwart voor een vleugje moderne glamour. 

Past monochroom in jouw badkamer?

Zwart is een geweldige basiskleur die goed afsteekt tegen heldere of zelfs felle kleuren. Maar als je echt een statement wilt maken dan kies je voor een monochroom kleurschema. En dit is de reden dat zoveel chique hotels en resorts voor het ontwerp van hun luxe badkamers al jarenlang zwart/wit gebruiken: chique en elegant en het raakt nooit uit de mode. Door te spelen met zwarte en witte designelementen kun je een badkamer of natte cel creëren die precies bij jou past en jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Als je echt een statement wilt maken, kies dan tegels met een monochroom motief voor je douchewand of voor de betegeling van de vloer. 

Kies je voor een geheel zwarte badkamer of houd je het liever een beetje gematigder? Als je op zoek bent naar de ideale natte ruimte dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bezoek vandaag nog de website van Badkamer Materiaal en ontdek onze pakketten voor natte kamers, afvoerbuizen, doucheschermen en nog veel meer. Neem vandaag nog een kijkje bij ons gehele assortiment en breng een bezoek aan Badkamer Materiaal. 

Screenshot 137
David Leenders

David Leenders' Bio

Expertise: Klantenservice, Verkoop, Vloerverwarming, Douchegoten

Over David

David Leenders is een ervaren professional in klantenservice en verkoop, met gespecialiseerde kennis in vloerverwarming en douchegoten. Zijn reis door de industrie kenmerkt zich door een diepgaande inzet om klantbehoeften te begrijpen en te vervullen, en zijn expertise is evident in elke interactie en elk project dat hij onderneemt.

Specialisatiegebieden

Vloerverwarming: Davids expertise in vloerverwarming is uitgebreid, van installatietechnieken tot langetermijnonderhoudsstrategieën.

Douchegoten: Zijn kennis strekt zich uit tot geavanceerde oplossingen voor douchegoten, waarbij hij inzicht geeft in de nieuwste technologieën en trends in natte ruimtes en lineaire douchegoten.

Blogbijdragen

De blogartikelen van David weerspiegelen zijn uitgebreide ervaring in klantenservice, verkoop en technische kennis. Zijn schrijfsels bieden een mix van praktisch advies, inzicht in de branche en een scherp begrip van wat klanten zoeken in moderne oplossingen.

Reacties (0)

Geen reacties op dit moment
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken
×

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Sluiten Aanpassen Alles accepteren