Hallo mama is nu gehandicapt en ik moet een douche installeren ... haar badkamer is nu een 1700 - 900 bad, douche, een toilet en wastafel. Totale badkamergrootte 5m2 op een betonnen vloer. Kunt u mij alstublieft adviseren over wat ik nodig heb voor deze klus? Bedankt Graham Dewey


Beste Graham,

Het spijt me te horen van uw moeder, veel sterkte toegewenst.

Wat betreft uw vraag: een doucheplaat met afmetingen 900 x 1700 mm is een van onze standaardmaten. Ze zijn beschikbaar in versies met douchegoten en -putten. Wanneer u dit product bestelt, dan worden de volgende onderdelen geleverd: 900 x 1700 voorbewerkte plaat (valt van elke hoek van de plaat naar elke hoek van de afvoer), een geïntegreerde roestvrijstalen afvoer, afvoerrooster (6 modellen beschikbaar) naar uw keus, en de geschikte McAlpine afvoersifon.

Bovendien kunt u ervoor kiezen om onze waterdichtingsset aan te schaffen. Deze set kost € 68,00 voor het afdichten van een oppervlak van 3 m2. Met de waterdichtingsset hebt u alles wat u nodig hebt om de inloopdouche te monteren en af te dichten, nadat deze klaar is kan deze worden betegeld.

Als u nog meer vragen heeft, help ik u graag verder.

Miriam

076 - 5613190

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken