Ik ben van plan volgende week dinsdag een Showerlay Wiper 1000 x 1000 mm Line Pure (plus afdichtingsset) te bestellen. Ik moet op de loodgieter wachten met betrekking tot de vereiste dikte. Als ik de doucheplaat op dinsdag bestel, kan het dan woensdag geleverd worden?


Geachte klant,

Wij hebben dit product beschikbaar voor levering de volgende dag, dus als u het op dinsdag vóór 15.00 uur bestelt, dan verzenden we het dezelfde dag en wordt het op woensdag geleverd. We gaan er dan wel van uit dat de vervoerder geen achterstanden heeft. Mocht dat het geval zijn dan gaan we uit van een levertijd tot 3 werkdagen. Ik raad u voor de zekerheid aan toch wat eerder te bestellen.

Voor wat betreft diktes (het belangrijkste verschil tussen elke dikte is de voorgefabriceerde helling) de dikkere douchebak heeft een steilere helling. Voor houten vloeren raden we 20 mm dikke planken aan, omdat de vloerplanken meestal 20 mm dik zijn en door een douchebak van dezelfde dikte te plaatsen, kunt u voorkomen dat de totale hoogte van de rest van de vloer toeneemt.

Ik help u graag verder als u meer vragen heeft.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken
×

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Sluiten Aanpassen Alles accepteren