Ik heb je de Wiper 800 x 1500 Line Pure douchebak geïnstalleerd en ik sta op het punt deze te betegelen. We willen mozaïektegels gebruiken die slechts 6 mm dik zijn. Na het voorbewerken en lijmen liggen de tegels waarschijnlijk ongeveer 4 mm onder het niveau van het afvoerrooster. Kunt u alstublieft een oplossing voorstellen? Hartelijk dank


Beste Sheldon,

Ik begrijp je bezorgdheid. Houd er rekening mee dat, hoewel het toekomstige vloerniveau onder de hoogte van het frame niet acceptabel is, tegels die iets boven het frame zitten prima zijn. De ideale situatie is dat tegels gelijk met het frame zitten.

Er zijn 2 oplossingen:

- met meerdere lagen tegellijm. Nadat de eerste laag droog is, kunt u een andere laag aanbrengen om de hoogte op te bouwen, zodat uw mozaïektegels met het frame van de afvoer kunnen worden doorgespoeld.

- met tegeldragers. U moet 6 mm dikke tegeldragers kopen, ze afsnijden volgens de hellingen op de lade en ze aanbrengen voordat u deze met mozaïek afwerkt.

In beide gevallen is het belangrijkste om de hellingen bovenop de bak niet in gevaar te brengen. Er zijn diagonale hellingen van elke hoek van de bak tot elke hoek van de afvoer.

Ik help u graag verder als u nog vragen heeft.

Met vriendelijke groeten

Miriam

076 - 5613190

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken