wat bepaalt de gekozen dikte 20,28 of 35 mm?


Geachte klant,

Het grootste verschil tussen de dikte van de planken is de helling die de douchebak biedt. Een dikkere douchebak heeft een scherpere helling. Dit kan voorkomen dat water blijft liggen als er veel water door de douche gaat, hoewel zelfs een 20 mm dikke bak voldoende gradiënt biedt om water naar de afvoer te laten stromen. Omdat het knelpunt van het debiet de sifon is en we exact dezelfde dikte opnemen, bepaalt dit niet de maximale capaciteit van de douchebak die altijd 26 l / min is.

Voor houten vloeren wordt een 20 mm dikke bak aanbevolen, omdat vloerplanken meestal 18 mm dik zijn en door een juiste installatie kunt u voorkomen dat de rest van de vloerhoogte toeneemt. Als je veel ruimte hebt, kun je kiezen voor een dikkere doucheplaat.

20 mm dikke platen zijn het meest populair, daarom hebben wij hiervan de grootste hoeveelheid in ons magazijn voor levering de volgende dag. Platen van 35 mm dik zijn binnen 3 werkdagen beschikbaar.

Als u meer vragen heeft, dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken
×

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Ga voor meer informatie naar ons privacybeleid.

Sluiten Aanpassen Alles accepteren