Welke dikte van de doucheplaat moet ik kiezen voor mijn badkamer met houten vloer? Heb ik ook tegels nodig om de rest van de vloer op gelijke hoogte te krijgen? Kan ik die in uw winkel kopen? Dank


Beste Ryan,

Er zijn 3 diktes beschikbaar: 20, 28 en 35 mm. Ze geven aan hoe dik de douchebak aan de randen is. Ze zijn veel minder diep in de buurt van de afvoer, wat het gevolg is van voorbewerkte diagonale hellingen in de richting van de afvoer.

Vloerplanken zijn meestal 20 mm dik en om de doucheplaat te installeren, moet u de planken verwijderen om de balken bloot te leggen, battons maken, ze aan de balken bevestigen en vervolgens een laag van ten minste 18 mm dik tussen de balken monteren. Dit zorgt voor een solide, gelijkmatige ondersteuning voor de doucheplaat, die onder het gehele oppervlak moet worden geplaatst.

Als alternatief kunt u de douchebak recht boven op de vloerplanken leggen, maar moet u wel tegel-onderplaten gebruiken om de rest van de vloerhoogte op het niveau van de doucheplaat te brengen.

Wij verkopen geen tegels.

Mocht u nog meer vragen hebben dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken