Hoeveel afdichtingsmateriaal heb ik nodig voor tand- en groefvloeren voor een 1200X800 doucheplaat en welke dikte heeft de plaat?


Geachte klant,

De hoeveelheid afdichtingsmateriaal hangt af van de grootte van uw totale doucheruimte. Is de totale grootte van de vloer 800 x 1200 in uw douche of wordt deze uitgebreid door het drooggedeelte? Als dit niet het geval is, is één waterdichtingsset meer dan genoeg. Elke waterdichtingsset beslaat 3,2 vierkante meter met 2 lagen.

De doucheplaat wordt geleverd met een afvoer die al is geïntegreerd en waterdicht is, dus de belangrijkste punten van zorg zijn vloer- / wandverbindingen. De set is hiervoor het beste, omdat deze 10 m afdichtingstape, 2 hoeken en 2 pijpkragen bevat. Als u de tankvloeistof kunt missen, is extra waterdichting altijd goed en moet deze worden gebruikt om de doucheruimte en het spatgedeelte te beschermen (verlengt de doucheruimte met 500 mm vanaf elke rand).

We hebben een onvoorwaardelijk retourrecht van 30 dagen, dus misschien wilt u een extra set kopen en als u deze niet gebruikt, kunt u deze naar ons terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Als u meer vragen heeft, dan help ik u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Miriam

076 - 5613190

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken